創造一隻屬於香港人嘅直播app

46 回覆
6 Like 2 Dislike
Ig fb已經有加上有youtube 電台加17 voov
唔覺香港人有咁多時間再玩其他野
唔洗番工番學咩
用電話直播既理由係咩 ?

隨時都可以直播

直播 d 乜 ?
可唔可以播甜野先可以就支持

隨時都可以直播

直播 d 乜 ?

巴士啊叔
飲食
直播開片
地鐵燒人呱
我諗

隨時都可以直播

直播 d 乜 ?

巴士啊叔
飲食
直播開片
地鐵燒人呱
我諗

呢 d 錄片好過直播

隨時都可以直播

直播 d 乜 ?

巴士啊叔
飲食
直播開片
地鐵燒人呱
我諗

呢 d 錄片好過直播

我諗你未玩過直播app
我覺得如果你真係咁有理念
你可以學下隔行先

記得果時17好多台妹玩除衫露西

隨時都可以直播

直播 d 乜 ?

巴士啊叔
飲食
直播開片
地鐵燒人呱
我諗

呢 d 錄片好過直播

我諗你未玩過直播app

想表達 d 乜 ?
直播141洗樓
做呢d一定要加丁野先吸引

隨時都可以直播

直播 d 乜 ?

巴士啊叔
飲食
直播開片
地鐵燒人呱
我諗

呢 d 錄片好過直播

我諗你未玩過直播app

想表達 d 乜 ?

直播應該好d依d情況,我覺得
港豬 孤寒
17 app CEO換咗係新加坡佬即刻針對香港人
17 app CEO換咗係新加坡佬即刻針對香港人

咁樓主入主17, 換走個坡佬CEO咪得囉, 咁樣簡單快捷好多, 好似係!
整左先啦
冇咁大限制又好用實大把人用
獵豹移動(Cheetah Mobile;NYSE:CMCM)是中國一家軟體開發的企業,總部位於中國北京,成立於2010年10月,是由金山安全和可牛影像合併而成。前稱金山網路,於2014年4月更改名稱。

團隊
金山軟件共計六名主要人物:雷軍、徐鳴、楊家威、劉新華、肖潔、陳勇。

中國大陸知名的工具軟體業者「獵豹移動」旗下的直播平台Live.me也正式引進台灣市場,由雪豹科技代理。目前該平台最夯的主播,一個月可拿到六位數字(約新台幣10萬元)的分潤,也有不少當紅主播可拿到5~6萬元水準。

相較於中國大陸,台灣的直播市場仍是剛起步,但已經有不少直播平台問世,包括17 Life、Livehouse.in等。而雪豹科技所代理的Live.me,也正式宣布進軍台灣市場。

Live.me雖然是由獵豹移動所研發,但主力戰場並不在中國大陸,反而先在北美市場開花結果,近日則是正式宣布進軍台灣、印尼及日本等亞洲國家。
整左先啦

唔係你出錢 又點鳩樓主掉錢出去整?
整左先啦

唔係你出錢 又點鳩樓主掉錢出去整?

想搵食實有賺有賠
賺硬唔使你整啦
獵豹移動(Cheetah Mobile;NYSE:CMCM)是中國一家軟體開發的企業,總部位於中國北京,成立於2010年10月,是由金山安全和可牛影像合併而成。前稱金山網路,於2014年4月更改名稱。

團隊
金山軟件共計六名主要人物:雷軍、徐鳴、楊家威、劉新華、肖潔、陳勇。

中國大陸知名的工具軟體業者「獵豹移動」旗下的直播平台Live.me也正式引進台灣市場,由雪豹科技代理。目前該平台最夯的主播,一個月可拿到六位數字(約新台幣10萬元)的分潤,也有不少當紅主播可拿到5~6萬元水準。

相較於中國大陸,台灣的直播市場仍是剛起步,但已經有不少直播平台問世,包括17 Life、Livehouse.in等。而雪豹科技所代理的Live.me,也正式宣布進軍台灣市場。

Live.me雖然是由獵豹移動所研發,但主力戰場並不在中國大陸,反而先在北美市場開花結果,近日則是正式宣布進軍台灣、印尼及日本等亞洲國家。

唔係點偷資料

不通知下載野
痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞