香港點解會變軍政府?詳細解說

573 回覆
889 Like 15 Dislike
劉細良堅有料!
for 理論基礎同政府做嘢方法

好有參考價值

點行動就當然唔需要跟佢
6月開始聽,好有料

知道真相之後好灰
唔駛灰

6月9日前大家都唔知香港會覺醒

連登喺6月9日前都仲係充斥支那劇討論
聽埋之前果啲啦
我無野講
852根本係標題撚嚟 陳怡條臭西今次現哂型,佢同口中啲大陸西根本冇分別

細良衰在痴得泛民太勁同吹捧港英政府過火些少,之前又屌人盲衝,所以唔受年青人市場歡迎,來來去去都係啲老嘢同海外人聽

佢屌青政本民前屌得最勁嗰期連我呢個死忠都頂唔住罷聽,上去live屌佢屌到俾佢bam埋

但overall嚟講佢係網台界講嘢最make sense嗰個,分析力高過老燒
做咗6年

同埋佢讀歷史嘅

好熟中共同香港史
佢比起廢陶好好多,
次次廢陶都話有鬼衝,佢都會有分析返發生緊咩事
佢講既野當然唔係樣樣都同意,但係聽下佢分析,唔好全部ban哂
故咪話唔駛全盤肯定

但唔聽係損失

香港有料嘅政論太少
廢陶好撚討厭
係囉

全部ban晒/只聽同溫層嘅嘢咪=圍爐

大家有獨立思辨能力就得
其實今次大和解,大家包容力強咗 (雖然我好憎呢幾隻字俾支共濫用)

抽離自己同溫層嘅光譜,聽多啲相近光譜甚至中間到偏保轉3淺藍嘅人講嘢,就會開始有智慧識分邊個係人邊個係鬼
連登笑佢係太平洋紳士抗拒 因為覺得佢係建制親政府?
其實佢因為落力屌政府都比人搞緊 唔會係老共果邊嘅人
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20181003/58750890
當然唔洗aggar晒
細良都知廢陶無乜人鐘意,有次佢都笑佢有佢係度會吸引好多屌廢陶人士🤣🤣
花生台好難聽
我都keep住有聽城寨淨係聽細良
佢講咁耐基本上係冇廢話,全部都諗過哂先講

佢做左6年政府之前有同777共事過,好清楚佢係咩人,話佢份人自負自我邪惡
push
同埋我諗就算重奪到

pk政府都會cut 區會budget陰乾

但知其不可而為之吧

反送中都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞