[I/A]Puzzle&Dragons[58]55555555555555555555555555555555555555555555555

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
如果比我整個關野應該會咁

55體 55555經
R1 肥超
R2 白盾/強龍(亂入)
R3 宙斯/強龍(亂入)
R4 綠抽強
R5 金/女子抽強(亂入)

整兩關分開真係ON9到極
綠抽根本應該首先達成

使乜咁煩
是但一關係聖誕龍就得。

DADDY好波

山本契弟好似睇聖誕龍睇得好重

padr 要20彩珠 喇叭都係10

講真 整個每人任務 達到幾多隻就送d咩 實有人刷

當set到500隻1000隻俾課長刷
巴哈班0課咪又係嘈

由鳩HO錯算活躍人數既時候
任務已經唔多可行 SET得少又整唔夠集氣數
多啲人一樣叫春

除非唔玩集氣 但唔集氣個活動仲有咩意思
大介俾人當三文治咁夾

唉 作為佢女朋友有 我知好多野 但驚自爆 唔講

呢位巴打
夠鐘收工啦,快d執野啦

返緊屋企了

大介俾人當三文治咁夾

呢位巴打
夠鐘收工啦,快d執野啦

返緊屋企了

係屋企了
其實個個怕7C覺會溢傷
打吸傷盾都會轉7C先算啦

其實有樣嘢叫天降
以為自己好醒呀?
其實個個怕7C覺會溢傷

其實有樣嘢叫天降
以為自己好醒呀?

用個章咪得
大介俾人當三文治咁夾

呢位巴打
夠鐘收工啦,快d執野啦

返緊屋企了

係屋企了

啱啱返到公司
有得返工真係好開心
大介俾人當三文治咁夾

呢位巴打
夠鐘收工啦,快d執野啦

返緊屋企了

係屋企了

啱啱返到公司
有得返工真係好開心

養埋我未
其實個個怕7C覺會溢傷

何不開風神?
大介俾人當三文治咁夾

呢位巴打
夠鐘收工啦,快d執野啦

返緊屋企了

係屋企了

啱啱返到公司
有得返工真係好開心

鐵丁做戲個陣就係日頭 蜻蛉返工個陣就係夜晚

使乜咁煩
是但一關係聖誕龍就得。

DADDY好波

巴哈班0課咪又係嘈

多啲人一樣叫春

其實班友數都未識計先會set 5%出現率
如果冇2倍,要打成5.85千萬次先得2百幾萬隻女子機

使乜咁煩
是但一關係聖誕龍就得。

DADDY好波

巴哈班0課咪又係嘈

多啲人一樣叫春

5千萬個數可以保留既 但如果每人加個獎勵 打到xx隻有d咩 起碼唔洗係度盲目刷
個人獎勵刷就有 唔刷就冇 應該無人屌呱
肥金企位
2449 6440

DADDY好波

巴哈班0課咪又係嘈

多啲人一樣叫春

5千萬個數可以保留既 但如果每人加個獎勵 打到xx隻有d咩 起碼唔洗係度盲目刷
個人獎勵刷就有 唔刷就冇 應該無人屌呱

點睇都唔係500跳5000啦
中間整d1000 1500咁loop落去嘛
肥金企位
2022 8067
跟住要整個real time leaderboard
巨頭課長最中意比人知自己幾疊馬 全世界都睇到佢幾撚威就爽晒
分分鐘ll im咁 頭3 4個傻佬互毆多第五名幾倍數
認真討論pad. 暴風雨前夕
認真討論pad. 暴風雨前夕

咁都叫認真 ?
老老柒柒,連Google Youtube都修改data,班開國youtuber比人click一下unfollow佢地個channel,明明follow數-1都變左-2啦

9ho咪照係咁,打一次金蛋龍關當打3次咪得囉
前排識左個肥婆 開頭都有啲抗拒既
心諗咁撚肥就彈開啦(我一向都有女埋身)
不過識落又幾好傾
比到啲唔同既感覺我(我之前拍過幾次拖都冇呢種感覺)
佢性格又好好 屋企又有錢
不過真係唔敢拖出街
但佢除左肥的確係幾靚

唔通呢啲叫真愛?
唔通我要準備定美極?
其實從昨晚瘋狂刷到死ser黎睇
問題根本係個刷龍機獎勵太差
變左半氣90%可以無縫刷
立刻就全民齊刷一陣就推爆左
老老柒柒,連Google Youtube都修改data,班開國youtuber比人click一下unfollow佢地個channel,明明follow數-1都變左-2啦

反正都係 可唔可以抽中3甩金蛋當中一次虹蛋?大把人爭住課
前排識左個肥婆 開頭都有啲抗拒既
心諗咁撚肥就彈開啦(我一向都有女埋身)
不過識落又幾好傾
比到啲唔同既感覺我(我之前拍過幾次拖都冇呢種感覺)
佢性格又好好 屋企又有錢
不過真係唔敢拖出街
但佢除左肥的確係幾靚

唔通呢啲叫真愛?
唔通我要準備定美極?

冇橙字 零分重作

白貓
其實從昨晚瘋狂刷到死ser黎睇
問題根本係個刷龍機獎勵太差
變左半氣90%可以無縫刷
立刻就全民齊刷一陣就推爆左

你咁樂觀o既 ?
我個諗法係佢地自己整死自己 server
唔係佢地邊有下台階
跟住要整個real time leaderboard
巨頭課長最中意比人知自己幾疊馬 全世界都睇到佢幾撚威就爽晒
分分鐘ll im咁 頭3 4個傻佬互毆多第五名幾倍數

me即刻回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞