[I/A]Puzzle&Dragons[58]55555555555555555555555555555555555555555555555

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
認真問 除咗MP同課金 香港可以點入手暗娜

MP同課金
點解我轉生完隻白虎會變滿覺既屌佢老母

可能之前食蛋龍bb覺咗

以前食蛋B突左

可能之前食蛋龍bb覺咗

OLD NEWS咗幾耐
差唔多2年冇玩 想問下而家有咩寵岩用做隊長
完全跟唔到
完全跟唔到

聽講呢到D巨頭 大神 係用錢印?
完全跟唔到

我用開劉備
完全跟唔到

我用開劉備

召喚閃光打咩都用錢印刷RANK圖
完全跟唔到

我用開劉備

Sorry
召喚閃光打咩都用錢印刷RANK圖

唔好屈得就屈喎
http://pad.gungho.jp/maintenance/pad/pua59k0000005ug5.html
ガチャドラ降臨の再配信決定?

本接続障害に伴い、運営チームでは、お詫びとして魔法石の配布および、「ガチャドラ 降臨!」ダンジョンの再配信を予定しております。

又回到最初的起點

魔法石の配布即係派石?
巨頭互相篤爆
拉龍隊冇日龍 仲用光印得唔得 但冇爆發寵
小雅隊用轉生白虎x2 暗神爸 司馬懿 好冇
想請問宜家MP係唔係換暗雅最好?

靠隊友繼g
暗娜是但砌都得

靠隊友繼g
暗娜是但砌都得

拉龍無日龍會唔會平時都唔夠力

靠隊友繼g
暗娜是但砌都得

拉龍無日龍會唔會平時都唔夠力

你打咩先
極一我又唔覺喎 王用寶石姬秒
反而打道中吸收盾易出事過暗雅好多

利申 無日龍既小薯

靠隊友繼g
暗娜是但砌都得

Yes 娜g係任砌
暗娜隊隻日龍退化轉左光屬比綾波miru隊用 (輕課JJ得1隻日龍)

隊暗娜而家有 司馬 暗神爸 覺醒白虎

最後一隻放轉生洛基定放多隻司馬好

隻白虎是咪轉生好D

Padr行多幾步都執到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞