新垣結衣(47) 飛機場是什麼

1002 回覆
135 Like 4 Dislike
睇緊LH大結局 好驚之後空虛

每睇完一套結衣BB嘅劇之後都好空虛
係隔離登pm左gmail比星空巴打,點先知道巴打批左未
睇緊LH2大結局 好驚之後空虛

只有不斷重刷重刷重刷重刷重刷
返咗10個鐘工

留名

火曜日
行緊去西環一田
好驚
[quote][quote]睇緊LH2大結局 好驚之後空虛

只有不斷重刷重刷重刷重刷重刷重刷重刷重刷重刷重刷今日子

星期二主角實栗BB全面進場

等我放圖先

新人留名

歡迎

yes

yes

重刷幫到你
[quote][quote]睇緊LH2大結局 好驚之後空虛

只有不斷重刷重刷重刷重刷重刷重刷重刷重刷重刷重刷今日子

我都諗住重刷今日子

連 富田多滿子 個名都有巴打改左 究竟仲有咩名未改

沙織?

德松醬油都有人改左

沙織?

德松醬油都有人改左

結衣BB
有冇手足覺得其實綾野剛唔笑係幾靚仔?
以前啲post有人話因為佢唔想睇飛翔,但我覺得有佢做飛翔男主係絕配

我覺得佢演得幾好,一開始個失敗樣令我好深刻印象

佢係S警官型好多
認同飛翔演得幾好 睇完小說更覺得選角搵啱人

靚仔就未必, 不過我覺得幾型
演技非常好
S警官入面把聲太chok, 特登壓沉把聲唔係幾自然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞