新垣結衣(47) 飛機場是什麼

1002 回覆
135 Like 4 Dislike

https://youtu.be/ISJdulExrBI
日日聽

原來同向陽處的她同一個導演,唔怪得啲分鏡咁靚 高質

好好聽
雖然我未睇套戲

快啲睇 唇上堅高質

俾人飛 雖然放下了
但只係聽已經流馬尿
唔敢睇
唔想糾結幾日

我睇完之後好認真咁思考過
跟住振作左好多

好鍾意呢類型嘅戲,睇完會令人好糾結但又會令人慢慢有勇氣向前

我驚我睇完會更睇唔起自己
係我錯覺定點 感覺上LH1結衣好似黑啲咁

白左幾度

你都買番支雪肌精試下?
如果mix真係得德福上
應該會成日見到你地

成個院既人都睇呢個post

我覺得佢應該擺下時間係電影到,接下d大導演既戲,試下唔同角色,不過佢間事務所係咪太廢
好似長澤正美咁,都演過好d出名導演既戲

唔想佢戲既代表作過左咁多年都仲係戀空

雖然我都想結衣拍多啲電影,但係結衣拍電影會唔會太大壓力
果時見佢拍花水木個樣 (雖然同期有劇)
而家又六點起身拍

可能無瞓

係囉
戀空咁都叫代表作
應該搵一套比佢大d發揮空間既電影
只可以期待下呢套新野

戀空係成名作 但講真純愛戲嚟講花水木係好睇好多,我覺得暫時算係電影上嘅代表作

花水木我覺得都悶悶地 結衣好似俾戀愛題材定左型咁
題外話, 首歌好聽

冇計 bb個樣真係令人好有戀愛感覺

有時都想日劇可以長D
可以睇多d結衣⋯⋯

有大河劇就好了

我覺得佢應該擺下時間係電影到,接下d大導演既戲,試下唔同角色,不過佢間事務所係咪太廢

而家又六點起身拍

可能無瞓

係囉
戀空咁都叫代表作
只可以期待下呢套新野

戀空係成名作 但講真純愛戲嚟講花水木係好睇好多,我覺得暫時算係電影上嘅代表作

題外話, 首歌好聽

花水木證明結衣英文都講到下,咁如果真係行大運見到結衣,我呢啲唔識日文都可以同結衣講兩句

結衣:"I cannot speak english"
如果mix真係得德福上
應該會成日見到你地

散場全院都有十六茶放左係個飲品架度
如果mix真係得德福上
應該會成日見到你地

咩係mix
如果mix真係得德福上
應該會成日見到你地

咩係mix

sorry
MIX。
如果mix真係得德福上
應該會成日見到你地

散場全院都有十六茶放左係個飲品架度

你覺得我地會扔低個樽咩
如果mix真係得德福上
應該會成日見到你地

咩係mix

sorry
MIX。

即係咩 結衣套新戲?呢排少上黎
如果mix真係得德福上
應該會成日見到你地

咩係mix

sorry
MIX。

個個拎住支2L十六茶
冇人買汽水

有時都想日劇可以長D
可以睇多d結衣⋯⋯

有大河劇就好了

而家又六點起身拍

可能無瞓

係囉
戀空咁都叫代表作
只可以期待下呢套新野

題外話, 首歌好聽

花水木證明結衣英文都講到下,咁如果真係行大運見到結衣,我呢啲唔識日文都可以同結衣講兩句

結衣:"I cannot speak english"

白左幾度

你都買番支雪肌精試下?

唇上之歌好好睇 拍得好靚好感動

https://youtu.be/ISJdulExrBI
日日聽

原來同向陽處的她同一個導演,唔怪得啲分鏡咁靚 高質

好好聽
雖然我未睇套戲

快啲睇 唇上堅高質

俾人飛 雖然放下了
但只係聽已經流馬尿
唔敢睇
唔想糾結幾日

我睇完之後好認真咁思考過
跟住振作左好多

作文抄唇上個細路同自閉阿哥個故事都ok高分

成套野睇到都好舒服

我睇完係個心好唔舒服
好後悔自己既人生過到咁

我反而會想急起直追
樹巴你其實鍾唔鍾意做飲食

緊係唔鍾意,我唔想成日痴係同一個地方
但我又頹又懶搵新工,跟住就hea住hea住咁過
有無人有玩memrise呢個apps?
比錢有幾大分別,2舊水又唔係成日用

一星期有幾日會玩半個鐘到日語3、聽聲背日文單字
又追完多套MBMH
作為毒撚 睇完都好想返高中
Btw好想同梅村同學一齊放學啊
訓了 早抖
開咗smile第一集,bb可愛到癲

白左幾度

你都買番支雪肌精試下?

都唔知係個妝問題定雪肌精真係咁勁
新人留名

申請入金日子黨
新人留名

申請入金日子黨

金日成私生子
新人留名

申請入金日子黨

金日成私生子

控下金曰孓
新人留名

申請入金日子黨

金日成私生子

新人留名

申請入金日子黨

金日成私生子

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞