Face ID vs Touch ID

77 回覆
225 Like 438 Dislike
再下一部都未必有,傳聞係要iPhone XV先會有
今日老媽借我電話用
諗住幫佢解鎖個陣個face id自己解左
自從去完遊行戴完口罩之後
我重新發現touch id的重要性
亦察覺到face id的無用武之地
向d tg group 支持touch nk俾人話我未用過face 唔知kb幾正
用過返唔到轉頭
要影埋部xs max 上緊個group 先信我有但話我部機有問題
又一個未用過face id 既扮用家
真係唔好再擺返touch id 落去

下面一堆話兩種一齊有就最好既應該未用face id
自從去完遊行戴完手套之後
我重新發現face id的重要性
亦察覺到touch id的無用武之地
有時熄哂燈訓前開恒生app都認到樣
以前有少少手汗就入唔到恒生app
咁我又唔會歧視你得一隻手指嘅
咁都可以r優越感
黑唔會影響個face id 嘅準確度遠近先會
睇你點媾,

FACE ID OR TOUCH ID 開鎖

FACE ID AND TOUCH ID 開鎖
泡菜果隻貼面口罩間唔中得
Face ID 用Apple pay好太多。
咁用返密碼就最安全,起碼無得捉住你個頭或手指解鎖
an俠:好準 好快
去過好凍嘅地方就會發覺
Touch ID 係唔方便
隻手太過凍係解唔到的
FaceID 除一除口罩就ok 了
比我揀實揀touch id
利申 無手汗
呢個真,呢排成個月都唔舒服出街要戴口罩,次撚次都要入返密碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞