[窮撚&新手專區] 油卡折扣/油劵分享暨集中討論 4

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
邊間好
esso or 能源大法
用緊Esso 得張smile油卡 有冇再優惠D既玩法

荃灣廣場
Caltex:
現金卡:Joyful Card -0.9。或者銀行信用卡減九毫。可以配搭油劵用。

月結卡:紅卡-$2.5小弟認為入Caltex 要玩月結卡,與agent 卡唔同,Caltex 私人能源卡/月結卡(俗稱紅卡)係油公司自己出,較為有保障,另外佢最特別係可以配合油券用。我見過最多有入$400 送$50 油。結合紅卡優惠,每L-$4蚊都唔奇

星期六優惠增至$2.4、不可配合油券使用

即係joyful card 同紅卡都可以同油劵一齊用?

佢仲有張再賞卡$30蚊送$1回贈,可唔可以用油劵?
-4.5咁多?
請問邊度申請,thx
有無師兄share幾張荃廣能源大法既卷用下,上網見人放三十蚊,寧願俾連登仔好過。四至五張都夠。
想問下荃灣廣場仲派緊?
岩岩收到張紅卡
係咪唔一定要揸車去就咁垿counter 拎都得?
Down shk apps做會員,落B2/F show比佢睇,拎得
Shk mall apps
唔該晒
可唔可以一次過拎4-5張?
公司卡
認同,上期10月31到期都係賣緊10蚊張(6平油+2貴油),今期12月31到期起碼放三十蚊,好多放50蚊
點解唔自己去拎?
撚化
任拎?
1人得1張
最近申請左張加德士月結紅咭, 但佢寫明只減$1/L, 想問下係我樣衰得濟定係要用用下先會減得多?
係咪冇油站個印?
我自己上網download FORM申請, 我本身有綠咭過去2年都keep住1-2個月去入1次 (假日L) , 係咪要cut左佢重新申請過?
上面有巴打都中過伏
要去油站問佢拎果要有印先減多d
荃灣廣場攞左張大星星油券,3樓
洗唔洗泊車/show d 咩比佢睇?
定行去直接問佢?

係整泊車嗰個櫃位??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞