[你問我答]吉野家

351 回覆
25 Like 7 Dislike
濃湯用咩溝出黎

濃縮甜豉油汁溝水
濃湯用咩溝出黎

一支濃縮既醬開水
留名
唔係屋企人唔想我做全職吉野家我應該做緊藍衫

依家既全職狗也不屌呀
早走早著

個fd最近先走 日日都屌吉野家揾職員着數

日日都聽到D藍衫屌屌屌

頭幾年期實做得幾開心 以前舊廚房唔駛見客 係入面點玩都得後尾舊鋪執左 新鋪開放廚房就仆街啦 樣樣都唔做得仲要有cctv睇住晒
點解唐揚雞飯d雞會縮左水
食到我好心痛
留名

依家既全職狗也不屌呀
早走早著

日日都聽到D藍衫屌屌屌

頭幾年期實做得幾開心 以前舊廚房唔駛見客 係入面點玩都得後尾舊鋪執左 新鋪開放廚房就仆街啦 樣樣都唔做得仲要有cctv睇住晒

吉野家都有執過咩
換鋪位我就知有
點解唐揚雞飯d雞會縮左水
食到我好心痛

你問下佢點解會細左咁多囉
應該會換俾你
留名

依家既全職狗也不屌呀
早走早著

日日都聽到D藍衫屌屌屌

吉野家都有執過咩
換鋪位我就知有

我其實意思係換鋪
點解d牛汁一時淡到水咁一時濃到想就咁飲
唔會試味架咩
留名

依家既全職狗也不屌呀
早走早著

日日都聽到D藍衫屌屌屌

吉野家都有執過咩
換鋪位我就知有

我其實意思係換鋪

依家間間都玩開放式
做咩都俾人望住哂
好唔自由
講野大聲D都驚俾人投訴
唔會試味架咩

如果淡到水咁可能係油黎
小心D啦
濃咪又係味精+添加劑
食小D好啦
吉野家個個做得耐都唔食牛肉
留名

依家既全職狗也不屌呀
早走早著

日日都聽到D藍衫屌屌屌

吉野家都有執過咩
換鋪位我就知有

我其實意思係換鋪

依家間間都玩開放式
做咩都俾人望住哂
好唔自由
講野大聲D都驚俾人投訴

以前成個廚房都係同一間中學既pt 大家都晒 真係反轉個廚房都仲得
留名

依家既全職狗也不屌呀
早走早著

日日都聽到D藍衫屌屌屌

吉野家都有執過咩
換鋪位我就知有

我其實意思係換鋪

依家間間都玩開放式
做咩都俾人望住哂
好唔自由
講野大聲D都驚俾人投訴

以前成個廚房都係同一間中學既pt 大家都晒 真係反轉個廚房都仲得

留名

依家既全職狗也不屌呀
早走早著

日日都聽到D藍衫屌屌屌

吉野家都有執過咩
換鋪位我就知有

我其實意思係換鋪

依家間間都玩開放式
做咩都俾人望住哂
好唔自由
講野大聲D都驚俾人投訴

以前D上司真係會陪我地玩
依家買小見小
雞係咪大陸雞? 煎雞個煮法係點?
D米係大陸米?
雞係咪大陸雞? 煎雞個煮法係點?

雞係泰國雞OR中國雞
煎皮個邊8MIN
肉個邊2MIN
D米係大陸米?

以我所知就係
唔會試味架咩

如果淡到水咁可能係油黎
小心D啦
濃咪又係味精+添加劑
食小D好啦

我都小食吉野家既淡個陣係連d牛都淡味,唔係靜止個汁(雖然d味都係由汁掛出黎)
傳聞話新鋪第一日開張d牛汁係煲返黎係咪真?
外賣食 加大個飯好似差唔多咁
係咪是但畢?
新個個芝士下午茶好唔好食?

如果你覺得真係好小飯
可以玩下野叫佢拎個磅出黎磅下
特盛係320g
大係287g
細係227g
新芝士未試過
但應該都麻麻地
點解出餐要好大聲叫number 唔辛苦??
大聲到嚇死人
好耐之前試過一隻咖哩烏冬
但而家好似唔見有既
得返咖哩飯
唔會試味架咩

如果淡到水咁可能係油黎
小心D啦
濃咪又係味精+添加劑
食小D好啦

我都小食吉野家既淡個陣係連d牛都淡味,唔係靜止個汁(雖然d味都係由汁掛出黎)
傳聞話新鋪第一日開張d牛汁係煲返黎係咪真?

以前就係
依家就每間鋪借d萬年湯返黎再煮下佢就算
留名

依家既全職狗也不屌呀
早走早著

日日都聽到D藍衫屌屌屌

吉野家都有執過咩
換鋪位我就知有

我其實意思係換鋪

依家間間都玩開放式
做咩都俾人望住哂
好唔自由
講野大聲D都驚俾人投訴

以前D上司真係會陪我地玩
依家買小見小

我之前間鋪個m真係好玩得 又好人 以前收完clo我日日都同佢打機打到尾班車先走 不過我尾班車佢都未走得 日日個洗碗都洗唔切碗 佢要等埋
點解出餐要好大聲叫number 唔辛苦??
大聲到嚇死人

因為香港人係撞聾既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞