[已翻譯]泰晤士報:勇敢的香港示威者,令西方世界蒙羞

208 回覆
1366 Like 4 Dislike
成個意思倒轉左
我無嘢講
我要見律師
我要驗傷
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
講咗幾十年 支那剩係識打飛機
根本呢個世界係支那冇咗其他國家唔得
而唔係其他冇支那唔得
講咗咁耐歐洲仲係成隻豬送俾人劏

試下斬哂入境拎國籍個班 即刻跪係到啦
我無嘢講
我要見律師
我要驗傷
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我無嘢講
我要見律師
我要驗傷
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我無嘢講
我要見律師
我要驗傷
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我無嘢講 我要見律師 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件 我要去醫院驗傷
我無嘢講
我要見律師
我要驗傷
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
唯一不怕跟中共對抗的只有狂人特朗普但非因他能兼持原則,他根本從不掩飾對於中共獨裁施政的不在乎,一切不過出於美國利益。

黐線佬
不過講明只係為錢
公義wfc
我無野講
我無野講 我唔解鎖 我搵律師 唔好凶我 我投訴你 [url]
網址
[/url]
樓主重新開post啦
i have nth to say
我無嘢講
我要見律師
我要驗傷
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
多謝翻譯 , 已傳出去倖人睇
大家有冇諗過從英國嘅民粹主義入手
依家英國脫歐搞到兩大黨固有力量動搖
依家為求自保會好受啲選民影響
我覺得可以利用

英國精英主義離地同廢老保守民族主義大多數掌權
我覺得應該向住民族主義入手
依家brexit啲廢老俾人煽動晒覺得英國可以好似大英年代噉好威,對世界好有影響力,仲要大鑊到搞到兩大黨死噉滯
我地應該從依啲民粹心態入手
講香港係大英前國土,因為保守黨精英主義親歐親中背棄大英,自我貶低,放棄香港
依家全世界都反中國,大英前領土急要我地出手,英國仲要自貶做縮頭烏龜幾耐?save hong kong, our old friend.
仲要打經濟牌話香港送5000億畀支那做無謂嘢,英國可以駐軍保護嚟換錢拎嚟fund NHS

Our old friend Hong Kong be forced to send £50Bn to China. Now they’re seeking our help for democracy and freedom, be brave and stand up for Hong Kong!
之後再講£50Bn可以fund NHS幾多幾多,英國海外軍費幾多幾多,dog whistle 引導佢地覺得嗰啲錢可以畀佢
Proud to be Hong Konger
我個名❤️ 我有權唔解鎖 我要搵律師 我唔簽任何文件 我唔信任何警察 我要警誡記錄 我要食飯 飲水 毛氈 去廁所 我唔舒服要去醫院 我要睇你委任證同編號投訴你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞