Apple watch 用家討論區(27)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我尋日打左去中銀
佢話張卡鎖左apple pay
佢幫我開番就得了
中銀
如果唔係供車供樓都用緊中銀
我都cut柒左佢
之前我粒電倒水咁倒,擺低旺角首科,check唔到咩事,直接免費換左隻新俾我
原諒你啦咁
Apple Watch Series 2 和 Series 3 的鋁金屬機型之螢幕更換方案
https://support.apple.com/zh-tw/screen-replacement-program-apple-watch-series-2-3
家下胃信買s4 有平
GPS+data
44mm 3799 40mm 3099 (原價4199 3999)
Nike 版 普通版都呢個價

GPS
44mm 3099 40mm 2799 (原價3399 3199)
但得Nike版

睇嚟會有s5
GPS係咪冇LTE咁食電
依加series 3攞去維修仲會唔會換series 4比你?
無爛可唔可以整?,只係花
唔該我想買黎送比人 買aw4鋁40mm 想問下多唔多人用貼?用既話有邊款好?因為如果貼既話我就拆盒,唔係既話就咁送。
唔該

唔貼
同埋個ac+ 係咪買咗就2年內爆mon免費換?我見有啲話要信用卡扣錢,但我無申請信用卡
人為要比錢
鋁版錶面特別易花

一係買apple care一係用貼

我自己個隻就有用貼,送俾人個隻就買咗apple care
爆/花mon 點計人唔人為
我諗諗下我買果時check機都要開盒 所以貼埋都無所謂
ac+照買,但我想知買完係咪都要比錢換?
我記得之前買,話有個快速更換服務

你寄俾佢,佢寄隻新(翻新)既俾你

好似唔洗錢

睇下有冇其他巴打解答
係,冇有限保固唔保嘅問題就免費
佢寄俾你先,你後可寄回。
想問下aw4 gps 如果無手機係附近係咪 都可以做到單獨gps定位同埋用apple pay? 純粹係無得打電話收message 咁?
YES
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞