Apple watch 用家討論區(27)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有Apple care 2年內撞到花哂爛哂都俾$548換新錶
仲要有express replacement 可以唔洗落士多換錶
各有喜好,而家apple watch同Xs mas都係用透明膠套😂
Max
假如我s4買左care+之後過咗兩年要換係咪已經唔係換s4
同問
而家買好定等series 5??
要蘋果無晒s4整修品存貨。
咁series 3呢?
一樣
除非s3無晒貨,如果唔係都只會換返s3
冇貨有機會換S4不過諗下都知唔會冇貨
點解wtsapp 覆msg 有時可以手寫有時唔得?
寫唔到中文定係點?
直頭冇寫嘢呢個option
男人老狗幾千蚊隻電子錶都要戴套真係好撚寒酸

兒登真係冇改錯名
部分認同啦,錶的確唔洗戴套,又唔見d人十雞一隻撈整個套笠住
不過有d人覺得用左某d套外觀上好d
不過都係果句,俾多幾舊水買apple care啦
岩岩買左隻S4 第一次用想問voice msg係咪有問題 用aw係tg send voice msg用返手機聽會壓縮左 由7秒錄音變左2秒鐘 同埋段錄音都會壓扁左 有冇人有咁既情況?
諗住買黎返工睇message
S3好似冇乜功能但S4又好似貴左啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞