Pokemon 20週年劇場版《就決定是你了》 主角係第一集既鳳王

132 回覆
24 Like 1 Dislike
on9
玩得多盜版中文玩到上腦
叫番廿年前官方名都唔得,要跟盜版譯名叫
希望電影版俾返個冠軍小智

有FF過係咪會打多次石英聯盟

無理由淨重製第一集 所以我都諗緊會唔會有聯盟
個flow 可能會似origin

無理由淨重製第一集 所以我都諗緊會唔會有聯盟
個flow 可能會似origin

係就正 最好初代啲精靈返哂黎幫拖
你老母名都可以大戰一餐 你鐘意既叫佢碌撚都得架啦
不嬲金鳥/鳳凰都係撈亂叫架啦
有咩好嘈

利申:90後 頭幾版pkm都係一出就玩

童年回憶神聖不可侵犯
on9
玩得多盜版中文玩到上腦
叫番廿年前官方名都唔得,要跟盜版譯名叫

金鳥銀鳥唔係盗版名
係果時未有中文官譯, 玩金銀版既細路鳩改既名
以前玩金銀d小精靈唔係個個識,就個個都作個名嫁啦
叫返鳳凰利基亞都有人屌真係痴鳩線
以前火暴獸d人都叫大箭豬啦
屌鳩皮卡丘我都明 鳳凰都屌我真係睇唔透
講翻套戲 揸左機廿幾年終於有得上鏡
on撚9以前金鳥鳳凰都有人叫
咁都有得大戰係咪假膠引戰咋

宜家仲好激動
利基亞爆誕又唔見你地屌點解唔叫銀鳥爆誕

宜家仲好激動

希望香港會上映 一定入場睇
XYZ果套新年上映我都有入場睇 好正
Lm
拉帝兄妹都好蝗 叫開紅水都藍水都

屌你老母鳳王都唔叫得
聽到個bgm都打冷震
聽到個bgm都打冷震

me2 仲要個字體好懷舊

宜家仲好激動

巴打放心 100%會上
宜家係希望同日本同步上

宜家仲好激動

巴打放心 100%會上
宜家係希望同日本同步上

係 我最希望同步 如果唔係被劇透都好無癮

我睇完成個post鄧樓主慘,屌你老母成個post五頁都嘈撚左三頁個名無人討論套野,就係咁屌你屌你金鳥傻閪傻閪鳳凰,有時真係忍唔住笑 ,有乜好嘈姐大家明你講緊邊鳩隻咪算,有啲撚樣就係閪都要人地跟佢叫同一個名,你唔跟你就係蝗你就係仆街仔要屌穿你,獨裁到好撚可怕

成班老屎忽圍爐拎優越感

我睇完成個post鄧樓主慘,屌你老母成個post五頁都嘈撚左三頁個名無人討論套野,就係咁屌你屌你金鳥傻閪傻閪鳳凰,有時真係忍唔住笑 ,有乜好嘈姐大家明你講緊邊鳩隻咪算,有啲撚樣就係閪都要人地跟佢叫同一個名,你唔跟你就係蝗你就係仆街仔要屌穿你,獨裁到好撚可怕

成班老屎忽圍爐拎優越感

80後俾人屌得多要屌下90後拎下優越感
https://youtu.be/xwcQzVqqkzA
有新trailer
睇黎真係reboot第一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞