Pokemon 20週年劇場版《就決定是你了》 主角係第一集既鳳王

132 回覆
24 Like 1 Dislike
可能SM版小智負皮太勁,所以預定於7月15日上映的新劇場版《就決定是你了》既小智人設會回歸到最初版本。另外,鳳王(ホウオウ)係本作應該會有幾多戲份喎!

https://www.youtube.com/watch?v=QgaGqZgsqco

聽到BGM已經扯爆
等左十幾廿年,終於肯講返隻鳳凰
鳳凰除左飛過之外無戲份,終於講佢

小智

小智

btw小智你肯去揾番大比鳥未

小智

巴他蝶呢
最初人設
鳳凰

嗚哇
果陣時睇完利基亞諗住下套會講鳳凰
下套下到而家先講佢
小智終於番黎, sm 我擺睇,頂唔順
頂帽咩事

睇完xy之後都無睇sm,畫風倒退十幾年邊有人頂得順

香港咁多人連寶可夢皮卡丘都支持得
畫風倒退又算得係乜
終於

睇完xy之後都無睇sm,畫風倒退十幾年邊有人頂得順

啲囡好高質

小智

巴他蝶呢

編劇話唔俾搵,無計

明明係你條仆街掛住溝女唔記得左周柏豪 瀨咩編劇
下套下到而家先講佢

Same
由小學雞等到出黎社會做野成家立室終於等到佢講返隻鳳凰
有冇人明果種感動
下套下到而家先講佢

Same
由小學雞等到出黎社會做野成家立室終於等到佢講返隻鳳凰
有冇人明果種感動

都就黎唔記得鳳凰係亞軍智遇見第一隻神獸架啦
到底真係鳳凰黎定係夢夢變
頂帽個logo大左咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞