[I]糞營運#白貓Project#24 del驚保平安

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
肉球除左換把素劍 仲有咩用

升咗建未

邊個建

呢個

係 好快升完
龍珠同fgo 都真係我見過既動畫apps game黎講算係數一數二成功

賺到錢叫成功?

咁點為之成功

唔講錢都好多人討論隻game喎

食老本,fate個名
遊戲係shit
我鐘意飛高一點係佢會寫埋畫師
可能有武內社長睇住係唔同啲
隻隻鴨屎驚都剩係寫cv係邊個 illust次次都成班player摸石過河咁估

啲裝又會請大大小小既同人畫師畫 重畀佢地放上Twitter/pixiv 畫都畫得開心啲啦

白貓嗰堆死咗都冇人收屍 慘絕人寰
點解黑貓重有22名
明明白貓白網都已經唔知碌咗去邊到
點解黑貓重有22名

證明黑貓四週年個活動係幾好
正常週年活動都翻炒吓舊關卡
係白貓二週年咁神奇 乜事都冇發生過咁
嚟緊三週年都唔知佢提唔提返二週年嘅慘劇好
點解黑貓重有22名

證明黑貓四週年個活動係幾好
正常週年活動都翻炒吓舊關卡
係白貓二週年咁神奇 乜事都冇發生過咁
嚟緊三週年都唔知佢提唔提返二週年嘅慘劇好

四週年活動其實重未開
呢家啲復刻活動同pool係前夜祭嚟
四週年活動剩係公開咗會有白貓嗰種簡10隻抽1隻 但係轉咗簡16隻抽3隻

白貓2週年出咗啲咩 死啦真係冇咩印象
有冇人用緊iPhone 7plus?
同人打協力lag到pk
工程師 你們連日加班處理不知誰掉的包
辛苦你們了,我會課多一點等你們今年有花紅分的
有冇人用緊iPhone 7plus?
同人打協力lag到pk

唔關機事

升咗建未

邊個建

呢個

係 好快升完

會有人為左2cost打500幾粒?

咪工程師自己囉
巴哈d人仲話人地要開夜加班好慘慘豬

升咗建未

邊個建

呢個

係 好快升完

刷經順便刷埋姐
唔好批鬥我啦

升咗建未

邊個建

呢個

係 好快升完

刷經順便刷埋姐
唔好批鬥我啦

我好似冇特別刷過
尋日啱啱好殺夠4千隻怪拎埋嗰兩個版任就夠石升

咪工程師自己囉

IT狗做義工 巴哈狗課金當出糧

咪工程師自己囉

巴哈狗係有種好奇怪既觀念

乜都要體諒人 唔踩得 懶係和諧咁

升咗建未

邊個建

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/27/123622_01bfd35943c2e7d6fd527375e17e32bc.jpg[img]
呢個

係 好快升完

解下日任板任都好似有300幾粒
但冇板任做升佢lv真係有q用
我都係打下11島+22場協,D數岩岩好夠升到LV9

但之後再見到臨尾1LV 都要222甩,就由鳩得佢算

咪工程師自己囉

果個post有d人仲拎咩法律條文同銀行過錯數例子黎講
笑到我標眼水
嘩屌 11島後半第7關好撚正

你講故仔正 動畫正定乜

咪工程師自己囉

果個post有d人仲拎咩法律條文同銀行過錯數例子黎講
笑到我標眼水

香港人就相反 乜撚都屌 乜撚都投訴 最鍾意拎啲條文條款逐粒字同人拗

好撚gay呀 男主都J
新限角好q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞