[I]糞營運#白貓Project#24 del驚保平安

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
10島一關都未打過 一直都縑麻煩
主席又暫時復活
整個飛船快捷鍵把撚咩
呢個月計埋個11島應該又係1500石上下
3月先出hard
3月先出hard

再唔出啲派石活動 暴動架啦
所以咪擠住牙膏先 乖啦 過幾日就三月
3月先出hard

再唔出啲派石活動 暴動架啦
所以咪擠住牙膏先 乖啦 過幾日就三月

咁ON9??

姐係仲未有得再神解? 等我仲咁興奮
3月先出hard

連個N都無咩心機推
白貓都係
推島? 不了
廢柒營運
邊個推島邊個就係鬼
邊個推島邊個就係鬼

拎龜pk推完
如果神解主角都入唔到場 可以改名叫入替project
吊 豬角玩10秒自殘?
【11島男&女主角神解能力翻譯】
http://shironekochannel.com/58879.html
(劇透注意)

◆ 男主角(闇屬性) ◆
「隊長技」
隊伍全員闇屬性傷害提升(效果值70)

被動:
- HP50%以上時跑速、攻速+50%
- HP50%以上時普攻傷害、技能強化+50%
- 隊伍有女主角時攻、防、會+100%

ワイルドダークブレード(SP25):
- 給予敵人闇屬性傷害。
《附加效果》
- 聚氣速度UP(60秒/50%)

ワイルドダークブレード(技能變化)(SP25):
- 附加輔助效果
《附加效果》
- 黑暗繼承者模式(15秒)
※模式中攻、防、會、攻速、跑速+200%
※模式中不會受到異常狀態
※模式結束後10秒內不能施放角色技能
※黑暗繼承者模式不算強化系技能

レティセンスリベリオン(SP45):
- 給予敵人闇屬性傷害。
《附加效果》
- 黑暗護盾(30秒/HP2000)
※黑暗護盾可讓敵人的傷害減半
※異常狀態傷害無法減半

◆ 女主角(光屬性) ◆
「隊長技」
隊伍全員光屬性傷害提升(效果值70)

被動:
- HP10%以上時即死迴避
- 光屬性傷害+50%
- HP50%以上時技能強化+50%、受到傷害-50%

ブレッシングオブライト(SP30):
- 回復我方HP。
《附加效果》
- 解除"附加效果無效"狀態異常
- 攻速UP(60秒/50%)

スパークルサンクション(SP48):
- 給予敵人光屬性狀態,並造成燃燒異常狀態。

スパークルサンクション(技能變化)(SP48):
- 給予敵人光屬性傷害。
《附加效果》
- 自動復活(60秒/1次)
- 需消耗自身最大SP的一半
- 可破壞敵人的黑暗護盾
- 回復隊友全員的HP
即係女主可以解到男主個10秒無得開技?
你老昧 玩個白貓開個技都要放閃 我就唔神解啦

咪好似an斧咁

遲d出把劍版死神斧就乜問題都解決

咪好似an斧咁

遲d出把劍版死神斧就乜問題都解決

快d出隻限法識解
咁就可以帶an妹打協
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞