做咗三年幾貢茶 你問我答[7]

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
一個人做左20%
好攰訓教先

你哋成組都冇人做嘢咩? 要自己做晒咁慘
又話通頂 辛苦啦 早唞

我同2個朋友一組
再加多個無組既陌生人
得佢未做過野
但約左聽日傾
不過我地同佢時間唔同根本好難就到時間傾
奈何佢就係都話要出黎傾 但係佢得一個鐘傾到

又話瞓
可能佢淨係想表現下自己係有做到嘢聽日再留意下啦
但做乜你啲fd唔做嘢

成日係咁chur我地問幾時出黎傾
大佬我地無野要做咩
仲話自己永遠唔走堂咪又係走左
聽日佢交垃圾出黎我真係會嬲

但係你又話佢冇做嘢 咁即係其實佢做咗但係你哋大家冇傾過? 咁會唔會做咗啲重複嘅嘢呀
咁似我話聽日要上堂但永遠都冇上嘅

個ppt開左好耐
得我地3個有做過
佢又無講過自己做左野
只係一直問要幾時傾
所以我其實唔鐘意同唔熟既人一組
我又唔好意思直接問你幾時做同做左d咩
如果係朋友我一定會直接問唔洗理得唔得罪人

我成日分唔到組 個個都好似你咁諗我就慘
都就嚟要交啦佢而家先話要傾 同埋你話佢冇做過嘢 咁你prefer佢有啲咩交出嚟
發誓醒到一定唔走堂 否則一人一杯珍奶
醒到又點
醒到都可以走堂

咁留名睇醒到但走堂

留名冇壞

一定唔會
醒到又點
醒到都可以走堂

咁留名睇醒到但走堂

留名冇壞

留名等珍奶 微糖唔該

一律多糖

香港冇得賣去親台灣一定食
淨係食布甸?

香港無得森永先有
唔止布甸先食咖我

買森永粉整呢?
仲食咩

無粉呀
只可以由雞蛋牛奶同糖整起
我口味比較特別
腐竹雞蛋糖水唔會食蛋
蕃薯糖水唔食蕃薯
最鐘意芒果西米露
但係松記個d好難食

冇粉都識整? 求教學
我都係最鍾意芒果西米露好正
但係中式糖水嘅話我最鍾意就係番薯糖水啲蛋囉 你竟然唔食

討厭的東西就是討厭

啱啦 同你去食然後畀晒啲蛋我

情願食芒果西米露都唔益你
真係訓聽朝好早醒

好衰
終於瞓

又話通頂 辛苦啦 早唞

我同2個朋友一組
再加多個無組既陌生人
得佢未做過野
但約左聽日傾

又話瞓
但做乜你啲fd唔做嘢

大佬我地無野要做咩

但係你又話佢冇做嘢 咁即係其實佢做咗但係你哋大家冇傾過? 咁會唔會做咗啲重複嘅嘢呀

個ppt開左好耐
得我地3個有做過
佢又無講過自己做左野
只係一直問要幾時傾

都就嚟要交啦佢而家先話要傾 同埋你話佢冇做過嘢 咁你prefer佢有啲咩交出嚟

我個組個三個鬼妹今朝傾project我唔記得去
醒到又點
醒到都可以走堂

咁留名睇醒到但走堂

留名冇壞

留名等珍奶 微糖唔該

一律多糖

係咪企圖令成post人有糖尿病
醒到又點
醒到都可以走堂

咁留名睇醒到但走堂

留名冇壞

留名等珍奶 微糖唔該

一律多糖

係令自己唔使找數

又話通頂 辛苦啦 早唞

我同2個朋友一組
再加多個無組既陌生人
得佢未做過野
但約左聽日傾

又話瞓
但做乜你啲fd唔做嘢

大佬我地無野要做咩

個ppt開左好耐
得我地3個有做過
佢又無講過自己做左野
只係一直問要幾時傾

好差 你到底有冇做過嘢
醒到又點
醒到都可以走堂

咁留名睇醒到但走堂

留名冇壞

留名等珍奶 微糖唔該

一律多糖

係令自己唔使找數

男子漢大丈夫話要走數

又話瞓
但做乜你啲fd唔做嘢

大佬我地無野要做咩

個ppt開左好耐
得我地3個有做過
佢又無講過自己做左野
只係一直問要幾時傾

好差 你到底有冇做過嘢

真係有
醒到又點
醒到都可以走堂

咁留名睇醒到但走堂

留名冇壞

留名等珍奶 微糖唔該

一律多糖

係令自己唔使找數

男子漢大丈夫話要走數

可能我有上堂呢瞓 會醒到

又話瞓
但做乜你啲fd唔做嘢

大佬我地無野要做咩

個ppt開左好耐
得我地3個有做過
佢又無講過自己做左野
只係一直問要幾時傾

好差 你到底有冇做過嘢

真係有

拖累全組
下次冇人同你一組

又話瞓
但做乜你啲fd唔做嘢

大佬我地無野要做咩

個ppt開左好耐
得我地3個有做過
佢又無講過自己做左野
只係一直問要幾時傾

好差 你到底有冇做過嘢

真係有

拖累全組
下次冇人同你一組

唔會掛
咁多絲日日搶住同巴打傾計,好想固定負評

利申:見親都正評

睇嚟呢個真係樓主被負皮既原因
已起身
準備睇走數
早晨 自己一個開早
已起身
準備睇走數

就嚟十點
已起身
準備睇走數

就嚟十點

記住找數
我特登由港島去樓主嗰度拎杯佢親手沖嘅珍奶又點話
已起身
準備睇走數

就嚟十點

記住找數

我特登由英國飛返香港 再由港島去樓主嗰度拎杯佢親手沖嘅珍奶又點話
已起身
準備睇走數

就嚟十點

記住找數

我特登由英國飛返香港 再由港島去樓主嗰度拎杯佢親手沖嘅珍奶又點話

辛苦你了
已起身
準備睇走數

就嚟十點

記住找數

辛苦你了

為左樓主杯珍奶 我估佢十點都未醒
我要自首
今日走左堂
留左今日全日清preject
嗱 而家咪起身囉
嗱 而家咪起身囉

嘩好早喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞