噴油同破壞都可以話係表態, 偷內部文件同硬件堅大單野

122 回覆
15 Like 863 Dislike
未見到呢個咁on9嘅post之前我都唔知有消息傳緊有義士偷文件
郵寄一隻usb 俾蘋果記者就ok 啦
玻璃都用強化/鋼化玻璃啦,放重要野嘅地方會唔會比你咁易入到呀。
冇證據狗講都好信,你醒未呀?
叫得香港做法治社會就講證據啦
隨口鳩噏冇證冇據 製造白色恐怖就得
選舉事務處遺失兩載有全港選民個人資料嘅手提電腦都冇事
立法會有咩top secret唔俾得人知
人地take action嗰個
諗過個人後果都照去

如果輿論讚呢?
大家又當自己有份

我只會respect佢地
做乜都好,因為事實係有咩事,佢地真係要自己孭一世
諗到呢個位我又想喊
佢地無欠香港人啲咩野
就算無都可以話唔見文件 照樣可以話係義士偷
我只係希望大家到時唔好忘記呢班義士

有錢出錢有力出力幫佢地

雨革舉證拉人上庭都係幾年後既事, 我見盡網上對呢班人既冷言冷語 (唔係講緊廢老, 藍絲, 係講緊D 本來係同路人既人)

希望今次事件過後, 唔理結果如何, 如果真係檢控, 成個司法過程唔會係好短時間內進行, 政治一日都嫌長, 中間一定會發生更多既事, 但到時唔好忘記呢班人
入得去,你唔偷之後都會屈9你偷咗
唔攞咪笨柒?
呢一代嘅集體回憶
全部都喺某幾條街

但現實就係咁
香港人善忘
警察啲個人fb成日話要打死班示威者添
講下就係架啦?
起初以為你曲,屌你如果真係有硬野內部文件仲好,最好可以揭示中共同港府通奸罪證
佢講你又信?
屌, 唔好傻, 佢地話唔見左錢都得啦。
啲人走晒, 咩唔見左都入晒噚日既數
入得預左俾人砌生豬肉啦、差在係強姦隻豬定裝阿婆沖涼姐
捉賊拿贜?
咁多人入過去
點解一定係義士?
屌 嗰時無咩人睇連登㗎啦 仲有心情睇?
拆乜撚野 拆碎個政府咪可以放返班義士 定佢地為無罪 原本想講用下你個腦 不過你無乜腦 都係算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞