噴油同破壞都可以話係表態, 偷內部文件同硬件堅大單野

122 回覆
15 Like 863 Dislike
如果d 文件入面無乜驚天大料爆出黎
咁到時真係輸哂輿論
咪撚戇鳩啦好嘛?
資訊決定輸贏
屌 我都撐義士, 但大家真係諗下呢單野點收科

除非有d 乜野驚天大野爆到出黎 唔係既話偷內部文件真係有排坐
我覺得比你偷得都唔方係d 好重要資料
單方面老屈都唔係第一次架啦
你覺得真係有人偷?
弱智?
【文宣組回合、鍵盤戰士集合】入嚟拎文宣材料整合,一齊打贏輿論戰
https://lih.kg/ddickS
老屈你都信
有哂理據,保護示威者,免受已腐敗嘅警方,做成不必要清算
尋日連登人有人suggest 去偷, 睇下搵唔搵到建制派d 勾結黑暗野
當年情況咁急, 唔排除有義士無經過深思熟慮聽左呢d 人講
要呢場仗贏先得 點打落去好
你話義士偷野連登唔會有人信架
一定係比人老屈
唔好負皮, 真係諗下點拆

我唔想到時有義士真係要坐10年8年...
沒流血, 沒傷人, 沒搶掠
敵方機密資料唔係唔攞咁笨柒呀話
快d 破解出黎, 揭露依個暴政暗啞底做左幾多衰野添呀
破解到固然係好... 如果唔得呢? 又或者個堆野都無, 咁點算?

政府今次真係有心比人入去, 比你偷, 因為之前612都可能有機會告唔入, 因為純粹衝唔入, 但今次係9成9告得入, 係睇下判幾重

我真係好擔心, 呢家大家熱血填充時實話撐, 時間耐左, 到時無咁多人關注, 先一個一個拉, 社會唔會有NOISE去幫呢班人

你睇下美國隊長就知...
成個六月有邊單唔係俾你話係大單野
呢招無用架啦
三毛分化撚用左幾多次好撚大鑊,輸哂愚論呢一招
到今時今日你仲會信黑驚講既任何一隻字?
我當然唔信, 但主流會覺得你偷左野
佢話唔見硬件,係咪爛左果d cctv呀?
老屈姐
你又show 唔到d 機密文件出黎 又冇講有幾多機密文件 你話冇左就冇左呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞