[秒回]心事研究室(47)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

無呀

我自認有

真係無 我已經慢慢成為女

可以細心過女人

不了 太細心會比人嫌煩

出街會唔會帶紙巾

唔記得帶會唔去廁所 直到我買返

利申 我都唔知點解 好急尿都唔去

我自認有

可以細心過女人

不了 太細心會比人嫌煩

出街會唔會帶紙巾

會 不過係d cheap 雞紙巾 not tempo

又唔小心講左真心話
又唔小心講左真心話

又有何問題一個真話勝過百個謊言
下次唔好兜口兜面話人地豬扒喇ching 好hurt
我唔會逼自己逆來順受

可以細心過女人

不了 太細心會比人嫌煩

出街會唔會帶紙巾

用返Tempo啦

可以細心過女人

不了 太細心會比人嫌煩

出街會唔會帶紙巾

用返Tempo啦

rich先用tempo
又唔小心講左真心話

又有何問題一個真話勝過百個謊言
下次唔好兜口兜面話人地豬扒喇ching 好hurt

唔係講Mean野

可以細心過女人

不了 太細心會比人嫌煩

出街會唔會帶紙巾

用返Tempo啦

反正無街出,自己用only, 有咩所謂

不了 太細心會比人嫌煩

出街會唔會帶紙巾

用返Tempo啦

我個袋長期放3,4包紙巾係到
回執嘅人會自覺有主見,

咁有主見嘅人幾時會覺得自己係固執?

出街會唔會帶紙巾

用返Tempo啦

我個袋長期放3,4包紙巾係到

得閒用黎當足球練下的波都唔錯
呀型
好老實
係我角度 一個project 我都唔信我講完一個suggest
會全部人都認同,我寧願班細嘅出聲講下自己既睇法
而唔係要我逐個逐個睇下個死人樣見到佢個死人樣好似有意見又唔講 點佢名要佢講
呀型
好老實
係我角度 一個project 我都唔信我講完一個suggest
而唔係要我逐個逐個睇下個死人樣見到佢個死人樣好似有意見又唔講 點佢名要佢講

一個國家 最需要一個幫手維穩既反對派
呀型
好老實

係嘅
討論本身就係要透過交流意見去獲得啟發
小丸子,可唔可以答我一個問題?

你願唔願意嫁比我?
人若是無心如何?

人若無心 即死
有冇背錯
呀型
好老實

一個國家 最需要一個幫手維穩既反對派

不過 好撚多上司都係賤到仆街 唔聽人意見
唔想煩 過到就得
放學
好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞