[秒回]心事研究室(47)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

哈比 做咩野

感到疲憊
好肚餓呀

三個人食四人餐好飽呀

收聲啦你

好耐無聽過呢句

Ok再罵你多D

哈比 做咩野

感到疲憊

咁快 仲有幾十年要捱wor
好肚餓呀

三個人食四人餐好飽呀

又唔留啲俾我
好肚餓呀

三個人食四人餐好飽呀

又唔留啲俾我

你過黎中環搵我食囉

要坐飛機黎
好肚餓呀

三個人食四人餐好飽呀

又唔留啲俾我

你過黎中環搵我食囉

撐枱腳
好肚餓呀

三個人食四人餐好飽呀

又唔留啲俾我

你過黎中環搵我食囉

撐枱腳

你都過埋黎

我約左人

三個人食四人餐好飽呀

又唔留啲俾我

你過黎中環搵我食囉

撐枱腳

你都過埋黎

我約左人

我都約左我堆影分身

5 7索係我度

又唔留啲俾我

你過黎中環搵我食囉

撐枱腳

你都過埋黎

我約左人

我都約左我堆影分身

5 7索係我度

上埋隻六索可以食糊
認真 學生會有乜活動好搞
暫時諗左師生辯論比賽
23 A0 日日都唔開心 成日一個人放學好孤單
本身個人好易滿足(物質) 冇女個人又冇咩目標去奮鬥 唉...
日日行屍走肉咁
咁努力溫書為乜?

唔讀乞食 讀左叫唔洗乞囉 其實你唔係好Top既話 出來都係要慢慢捱 打份牛工
三大撚 仲未有offer 睇唔到前景
咁努力溫書為乜?

彌補唔聽書既錯誤
咁努力溫書為乜?

唔讀乞食 讀左叫唔洗乞囉 其實你唔係好Top既話 出來都係要慢慢捱 打份牛工

其實做人咁灰咩野好野都唔會埋身
有條絕橋賺錢 你會同個灰心既人講
定係同個開心積極既人講?

拍拖都想搵個人一齊開開心心啦
你睇到人生無一樣野值得你開心
咁好野都好難埋你身

如果我係人面前都可以咁灰或者會舒服D 我係人面前係個種冇慾冇求 自得其樂既人 成日笑
我只係好無奈 一路都有努力過去改變現狀 可惜總係事與願違 一次又一次.
咁努力溫書為乜?

咁好野都好難埋你身

如果我係人面前都可以咁灰或者會舒服D 我係人面前係個種冇慾冇求 自得其樂既人 成日笑
我只係好無奈 一路都有努力過去改變現狀 可惜總係事與願違 一次又一次.

有D野呵係努力就改變到,有D野改變唔到係因為未夠努力。所以如果你覺得自已經盡全力都改變唔到某件事,請放棄鑽牛角尖;同樣如果你覺得仲有機會改變,今次請盡全力。
咁努力溫書為乜?

咁好野都好難埋你身

有D野呵係努力就改變到,有D野改變唔到係因為未夠努力。所以如果你覺得自已經盡全力都改變唔到某件事,請放棄鑽牛角尖;同樣如果你覺得仲有機會改變,今次請盡全力。

https://youtu.be/y_-OhALuQ78
好耐無見你地打咁大段既回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞