歐美主流樂壇集中討論區40

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

Billie Eilish and Justin Bieber's "bad guy" rises to #1 on US Spotify with 1.78 million streams (July 11).
"Señorita" is Camila Cabello's second #1 single in the UK following 2017's "Havana".

Also Shawn Mendes' second #1 single in the UK following 2016's "Stitches".
有冇人指教吓呢
究竟taylor係把聲爛咗定人大咗把聲沉咗
睇佢前幾日個live同以前村姑時期比
真係好大分別
其實好多時見你地罵到nicki咁慘都好想出聲
但真係駁唔到
好似miley咁 明明人地都keep showing love
無啦啦又走去將佢變成敵人
究竟佢可唔可以冷靜d
後尾聽番成件事都覺得尷尬 佢太衝動
1. County轉pop同時要轉唱法,但佢仲未master得好pop嘅vocal skills?

2. 以前Country d 歌高音位唔多
就算有 都係within佢comfort zone以內
比較番佢以前同而家嘅歌就知
1989開始會見到d歌要求嘅vocal range更大
高音位可以高到好似out of the woods或者don’t blame me咁 which可能本身唔適合佢聲線較soft嘅人 如是者每場concert都唱呢d歌對佢把聲傷害都幾大 尤其佢vocal skills未成熟 唔識就住唱 好傷聲

3. 佢把聲的確沉左 但同時令佢把聲更有感染力ge我覺得

阿哥check 細妹阿爸阿媽嗰張呢

舊caption
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞