歐美主流樂壇集中討論區40

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

姊妹

根本就係想搏Attentions
又要否應又行咁埋
仲話Friend don’t know how you taste
Can they like... “OVER”?
they are just like Meghan Trainer and Charlie Puth making out on stage
之前係咪confirm咗8月出碟 現在7月中黎緊都未有消息
Shawn>>>>>>>>>>>>>>Charlie>>>>>>>>>>>Charlie’s brother
強烈要求頂置!!
個重點係呢隻牛又去飲酒,到底佢想減幾多次肥,聲帶出幾多次事
I don’t give a fuck
佢之前情緒病應該都係靠酒先可以禁住 冇辦法啦
唯有仲希望Tanaka可以燒左佢個酒窖同埋逼佢減肥 令花蝴蝶可以再返返黎
如果可以 呢張都應該頂置
好煩,成日做新聞
利申,曾經幾中意 Shawn Mendes
其實我覺得未必係PR
尋晚半夜5點都有路人影到佢地係餐廳
不過我覺得Shawn係唔會公開(或者係等穩定先公開)
之前同Hailey影到咁佢後嚟都否認哂
Boy, you’re number 13,queue up over there and wait
如果係真係唔想公開 咁點解仲要係public做到咁出面?
明知日光日白一定會有狗仔隊 但仲要又攬又拖
好難唔令人對佢地有咁嘅意見
其實真係覺得真係似係扮出嚟 同埋Camila之前同Matthew一齊嗰陣時都唔會好似而家咁 咁刻意
Newdaily嗰度有張相都影到係Camila望到狗仔隊個鏡頭 但係都照攬住Shawn
為新歌做勢掛

利申 Camren fans

真係笑到仆街
今日loop左條片幾次
我屌佢真係好撚好笑
劉亦菲本身識唱歌 或者會搵返華人唱 即係Jane Zhang // GEM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞