有沒人諗過真係出動解放軍會點

264 回覆
19 Like 1161 Dislike
出囉 屌佢老母
千祈唔好唔出喎
又唔可以馬後炮咁講
香港正如一個未期cancer 病人 咩藥都試下
但唔得既 就搵新藥 唔係死chur 就有
我最想知如果出老解同坦克,港豬們係咪仲會「要返工,不了」

不過出老解,然後香港endgame,然後全中國失去橋樑又民不聊生,倒退返幾十年應該就得
出就好,移民好機會
係就快
係就快
係外國生活左五年
明白佢地自己利益行先既想法
佢地自己社會都夠多矛盾未解決
點解要幫一個遠東國家先 仲要個經濟樞紐地位已被新加玻取代
無所謂啦,反正大家攬抄下世做美國白人唔關我事
屆時用我鮮血灌焦土
運用下基本常識己經知今時今日無可能大國會發生全面戰爭

殺敵一萬自損三千

睇下G20結果就知啦

螳臂擋車
出老解?盲估,可能有以下呢幾件事發生:
1. 解決BNO問題:英國再孤寒縮骨,都可能畀美國同EU兩邊夾,是但整個解決方案安置班BNO。
2. 其他無BNO但英治時代響香港出世嘅人:類似1,但on less favourable terms。
3. 強國末日,正式開始。班鬼8964放過佢哋,貪圖商業利益,結果道義同利益都輸晒;再玩呢味而又係21世紀+更加國際化嘅香港?大條道理甩身反檯。當然,點樣反檯法又係另一件事(由經濟、外交到軍事,選項好多)。
係就快呀!
其實哩度有幾多人知黃背心都出過軍隊

出老解侵侵講過會搞香港關係法,但侵侵既野
當年64之後 全大陸既人對此事絕口不提
香港人第二朝照番工既可能性都好大
焦土就一定 但要配合教育營 咁樣個人層面上 申請難民機會會增加 所以可以到時可以一試
你地都未沖警總

邊個鳩UP多

成堆魚蝦蟹罷工罷課同人地軍隊講,夠姜就岀兵打我

人地心諗,你配咩
係你班兒登仔先會覺得會出兵
香港依家個社會狀況係差,但未差到要出兵
你話差到六七暴動個時又放炸彈又燒車又戒嚴都未必出啦
依家2019年,你當班警渣咩反恐部隊流既咩
仲有依家咁嘅政治環境,支那點會敢出兵
支那經濟發展好緊要㗎

不過你話上網FF咪由你FF下囉
好啊 真心想睇下 香港宵禁會點
無,因為根本無可能。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞