CA/ACO招聘/賽後(102) - Elaine女神好靚女 之 大榜倒數31日

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
Gf180
正常唔係打電話問人事部??
請問改電話/地址嗰啲又點做?
改黎做咩,無人搵到仲好
應該仲有一次do,我諗,係do唔係翻兜
咁又唔好
通常一係唔搵你,一搵就有緊要嘢嘛
食完野,記得叫個春
好似唔覺我部門有啲咁嘅嘢嘅?
GF編號幾吖?
個個部門唔同,請同pe同事搵form
或者你想人搵到你,直接內聯網update contact directory資料好過啦
無出過翻兜
終於追到番上黎了
希望唔會有好多叔叔嬸嬸啦~
好位春 冇老屎忽春 後生單身靚女同事春
我以為係會有機會一齊上兩日 然後88 餘下佢地再上多日咁😂
poor。好驚入西位 但頂左兩年有冇考慮頂多一年過bar。。之後入aco就唔使probation。。雖然都明白好難咁叫到妳
最緊要自己過渡到先 否則當我冇講過啦。身體健康最緊要
我都驚係咁。
我又係想入左先再內部考番上去
19年7月入職+3年都要22年7月先考得
不過我都有個朋友係入左康文CA位
佢話佢好悠。真係同人唔同命。poor
一定會啦。。又要諗定點解要辭職
btw今次st應該唔夠高分冇得in aco poor
野難做多有陣時都算
人事衰最麻煩
如果人事好很拍硬檔 拍住上係好好多。
當然如果入到人事又衰做既野又衰就。。

不過我岩岩個份私人工都係衰 希望會有轉機吧~
祝福您地會有ACO offer 我就要等下次了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞