CA/ACO招聘/賽後(102) - Elaine女神好靚女 之 大榜倒數31日

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
幾時先月尾
翻兜WL
咁似GR既,D人去廁所肚痛便秘會問GR有冇胃仙U。
冇散銀會問GR唱,冇既就會話ADMIN唔係應該有架咩
自己老細走,係GR既人代佢地分派散水餅
想要果樣野要即刻有,要GR搵人出街買,屌你老母,你老幾呀,咪又係PS I

總之,D人會覺得GR等於阿四,應該乜撚都做到。但又唔諗,屌你老母你好彩冇派到去GR,咁撚多嗲
差在坐係自己位,打電話過黎同GR講: 幫我去埋廁所小便
翻兜 WL
係我眼中,林鄭都係廢柴,你覺得我會睇得上眼
你呢個LOGIC, CO都係PT.16起,所以 EO II 係佢地眼中食得屎 ?
PS I 服持既腦細大得去邊
入黎既人其實都好想有埋呢d服務
咁似GR既,D人去廁所肚痛便秘會問GR有冇胃仙U。
冇散銀會問GR唱,冇既就會話ADMIN唔係應該有架咩
自己老細走,係GR既人代佢地分派散水餅
想要果樣野要即刻有,要GR搵人出街買,屌你老母,你老幾呀,咪又係PS I

總之,D人會覺得GR等於阿四,應該乜撚都做到。但又唔諗,屌你老母你好彩冇派到去GR,咁撚多嗲
PSI Pt16-21
30k-40k

EOII都係Pt15起跳

仲要人地只係做大老細既野
你呢個LOGIC, CO都係PT.16起,所以 EO II 係佢地眼中食得屎 ?
PS I 服既腦細大得去邊

WL春呀!
仲要叫到幾時
GR好痛苦
新一日翻兜/WL春
我嗰度個co真係當EOII係垃圾
照話照鬧 唔幫佢哋做嘢
PSI跟成個dept最大粒嗰個喎
你DEPARTMENT,我BUREAU,最大果粒既祕書係 PSL ASST
你EO係咪新仔
有無巴絲知道係咪RD完第二日就直接埋位?
咁我錯
新舊都恰
老屎忽,咩地方都有架啦。除非你本人真係好強勢又能幹先壓到呢D人,但咁撚勁入屁政府咩
呢句說話有商榷之處。 因為最TOP果班係唔會入政府,次一等既尖子先入AO
最TOP果班唔憂被炒,
唔似我地班垃圾 DEGREE,甚至冇DEGREE既中下層
垃圾 DEGREE考ACO here
最慘係SEO都要聽佢支笛
佢就不斷壓搾我哋
身處既環境不同,心態都會唔同
如果你下個位派去BUREAU,你會明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞