係咪全部男人都貪新鮮 想偷食 求屌醒

105 回覆
8 Like 27 Dislike
點先算係偷食?
扑過野??

如果我同個女仔日日wtsapp吹水行街睇戲食飯,咁算唔算偷食?

我覺得曖昧已經係

咁我以上既行為係曖昧?

除非個女仔好睇得開 唔係你同偷食有乜分別
同條女拍左5年拖
上年唔小心同第二條女暗拍左半年
有時心情同賊冇咩分別
成日都好驚係街撞到熟人
最後自己覺得好對唔住個正印
(想同佢做人世)
最後我都戒左
做返個好男朋友
成件都冇比其他人知

點暗拍法? 你第二條女唔會睇你電話?
你無放過相上FB/ig/Whatsapp icon?

定係第二條女明知你有正印都一齊?
大時大節點樣分身

求指教

我都想知...
屌你老母
自已想偷食就要拉哂全部男人落水
話自己貪新鮮所以想偷食,根本同7警話自己壓力大所以暗角打人一撚樣
就係將自己既錯合理化
你呢D咪就係同7警一樣既人渣囉
而家仲扮撚哂野擺個老母出黎求屌醒
咁想醒既切左碌柒囉,包你即醒添呀
唔切既就唔該放過你女朋友,同佢分手啦
你自己以後叫雞算啦,千奇千奇千奇唔好再識女朋友唔好結婚
費D遺害人間啦

我之前都係你咁唸 覺得一世都可以做聖人 忠貞不二 但係一齊耐咗 加上人大咗 覺得再唔係想像中咁樣 好多你表面睇係好好先生 有家庭有仔女 其實都去過叫雞 揼邪骨呢d
好多人話無男人未滾過
我細個都唔信
而家開始信

你呢啲人我以前都屌唔少,但到自己有過呢種心態,我先明白人真係好鬼軟弱
點先算係偷食?
扑過野??

如果我同個女仔日日wtsapp吹水行街睇戲食飯,咁算唔算偷食?

我覺得曖昧已經係

咁我以上既行為係曖昧?

撐乜鬼吖,你同個女仔日日wtsapp吹水行街睇戲食飯時抱住咩心態,你自己最清楚。
點先算係偷食?
扑過野??

我覺得曖昧已經係

咁我以上既行為係曖昧?

撐乜鬼吖,你同個女仔日日wtsapp吹水行街睇戲食飯時抱住咩心態,你自己最清楚。

抱住朋友心態點睇??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞