係咪全部男人都貪新鮮 想偷食 求屌醒

105 回覆
8 Like 27 Dislike
人既天性 男人本來就應該三妻四妾

Shut the fuck up la
男人多妻係為人口
中國13億人口就係咁嚟
同條女拍左5年拖
上年唔小心同第二條女暗拍左半年
有時心情同賊冇咩分別
成日都好驚係街撞到熟人
最後自己覺得好對唔住個正印
(想同佢做人世)
最後我都戒左
做返個好男朋友
成件都冇比其他人知

其實條女點會唔知,
女人嘅第6感
食屎狗
想係正常, 但好男人會控制,只會想不會做
其實只要諗下你係佢心入面ge位置 當佢知道你對佢唔住個心碎樣 你就唔忍心咁樣傷佢個心
個種內疚會令你好憎自己 好想搵刀插死自己
我都想知,有個男同事係我食飯盒果陣拎左我一啖黎食 係咩意思,但佢有女朋友

非THIS IS GAY

你會唔會諗多左

食你一淡就有意思
其實只要諗下你係佢心入面ge位置 當佢知道你對佢唔住個心碎樣 你就唔忍心咁樣傷佢個心
個種內疚會令你好憎自己 好想搵刀插死自己

其實我一直好想知我係佢心入面嘅位置 我發覺佢唔會凝望住我 相返我就好中意望住佢 因為我真係好中意佢 望住佢我就會好開心
係咪佢其實唔係好中意我 我唔敢問出口

自問唔醜樣 有人追
屌你老母
自已想偷食就要拉哂全部男人落水
話自己貪新鮮所以想偷食,根本同7警話自己壓力大所以暗角打人一撚樣
就係將自己既錯合理化
你呢D咪就係同7警一樣既人渣囉
而家仲扮撚哂野擺個老母出黎求屌醒
咁想醒既切左碌柒囉,包你即醒添呀
唔切既就唔該放過你女朋友,同佢分手啦
你自己以後叫雞算啦,千奇千奇千奇唔好再識女朋友唔好結婚
費D遺害人間啦

我之前都係你咁唸 覺得一世都可以做聖人 忠貞不二 但係一齊耐咗 加上人大咗 覺得再唔係想像中咁樣 好多你表面睇係好好先生 有家庭有仔女 其實都去過叫雞 揼邪骨呢d
好多人話無男人未滾過
我細個都唔信
而家開始信

絲打
男友有過類似行動,check 電話知咗,心都唔使淡即刻分手。
而家檢討緊改善自己,令下個男友冇咁易悶。有嘢都益下個,唔會益返你
想問返巴打,有冇咩對女朋友嘅建議,令到男仔唔身痕,冇咁易悶

然後一句「我都唔知點解自己會咁架 」好似大撚曬咁
諗下對方知道件事之後會有幾傷心
你有人性嘅就唔會做對佢唔住嘅事

男人多妻係為人口
中國13億人口就係咁嚟

你睇男女生理既唔同就明
男人可以無限制造精子 女人一個月得一粒卵子 仲要十月懷胎
男人本來就係要四處散播自己既基因
屌你老母
自已想偷食就要拉哂全部男人落水
話自己貪新鮮所以想偷食,根本同7警話自己壓力大所以暗角打人一撚樣
就係將自己既錯合理化
你呢D咪就係同7警一樣既人渣囉
而家仲扮撚哂野擺個老母出黎求屌醒
咁想醒既切左碌柒囉,包你即醒添呀
唔切既就唔該放過你女朋友,同佢分手啦
你自己以後叫雞算啦,千奇千奇千奇唔好再識女朋友唔好結婚
費D遺害人間啦

我之前都係你咁唸 覺得一世都可以做聖人 忠貞不二 但係一齊耐咗 加上人大咗 覺得再唔係想像中咁樣 好多你表面睇係好好先生 有家庭有仔女 其實都去過叫雞 揼邪骨呢d
好多人話無男人未滾過
我細個都唔信
而家開始信

絲打
男友有過類似行動,check 電話知咗,心都唔使淡即刻分手。
而家檢討緊改善自己,令下個男友冇咁易悶。有嘢都益下個,唔會益返你
想問返巴打,有冇咩對女朋友嘅建議,令到男仔唔身痕,冇咁易悶

一定係sex 得閒挑逗下佢
男人無玩過唔會定到性
只係睇你玩到咩程度

男人多妻係為人口
中國13億人口就係咁嚟

你睇男女生理既唔同就明
男人可以無限制造精子 女人一個月得一粒卵子 仲要十月懷胎
男人本來就係要四處散播自己既基因

當然偷食呢樣嘢係唔合符道德規範既
有本事就明正言順地一腳踏多船
早D去滾去過婚後先唔生性
我都想知,有個男同事係我食飯盒果陣拎左我一啖黎食 係咩意思,但佢有女朋友

非THIS IS GAY

你一定係暗瘡肥婆嗰類 咁都有得諗咁多
過來人
我估我咁多年屌過接近50條女
甚至而家條女都係諗住厄豬食先潛船
最後搞到佢要睇精神科先知錯

食完人隻豬然後沉船?最尾有冇一齊?

訂左婚
同條女拍左5年拖
上年唔小心同第二條女暗拍左半年
有時心情同賊冇咩分別
成日都好驚係街撞到熟人
最後自己覺得好對唔住個正印
(想同佢做人世)
最後我都戒左
做返個好男朋友
成件都冇比其他人知

其實你有無諗過你女朋友係知道
只不過太愛你所以先無踢爆
好好反省一世啦你
點解男人都係咁
我就係因為知男人天性愛新鮮
搞到我好難相信男朋友會愛我一世
男人要後悔過先知道女人值唔值錢
同正印一齊幾耐?
其實你又可以諗下想偷食係咩原因
係真係貪新鮮 定係自己根本唔太愛正印
點先算係偷食?
扑過野??

如果我同個女仔日日wtsapp吹水行街睇戲食飯,咁算唔算偷食?
點先算係偷食?
扑過野??

如果我同個女仔日日wtsapp吹水行街睇戲食飯,咁算唔算偷食?

我覺得曖昧已經係
點先算係偷食?
扑過野??

我覺得曖昧已經係

咁我以上既行為係曖昧?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞