有冇sic fans

157 回覆
0 Like 0 Dislike
好想追番當年既騎士…

嗰個系列啲關節食晒屎,除左外型,真係狗都唔屌

利申關節已斷

好似話新個d既關節好左

我有隻竹谷既rising form Kuuga 啲關節活動能力 ,但造型

識貨,新版kuuga
好想追番當年既騎士…

利申關節已斷

好似話新個d既關節好左

我有隻竹谷既rising form Kuuga 啲關節活動能力 ,但造型

識貨,新版kuuga

但新版隻甲蟲 ,新版果陣都好似好蟹
淨係儲齊faiz全套
仲有rx同影月
淨係儲齊faiz全套
仲有rx同影月

想買another shadow moon
淨係儲齊faiz全套
仲有rx同影月

係fb好似見過有人放
淨係儲齊faiz全套
仲有rx同影月

係fb好似見過有人放

最近手頭真係冇錢,要訂買曬黎更三隻
儲咗十一年
想搵zx
想搵zx

好似要成千幾
其實魔戒可動算唔算sic 系列?

好似唔算,但其實都好想入,好彩未睇都未算好強烈,呢排同到啲馬反而想買隻比啲仔騎
儲咗十一年

大神 ,應該洗左唔少公
想搵zx

好似要成千幾

Zx冇留意,btw 各位巴打平時會起邊到買,除左雅虎,舊既真係好難搵
我基本上都有, 但初期竹谷果d都比較小。。。
最可惜當年蟲系ooo買得一隻做唔到必殺分身
好想追番當年既騎士…

利申關節已斷

好似話新個d既關節好左

有翻出?

劍系列仲頂到下。。。但faiz果d已經變哂軟腳蟹。。。。。 accel form一開盒斷腳wtf

好似唔算,但其實都好想入,好彩未睇都未算好強烈,呢排同到啲馬反而想買隻比啲仔騎

d馬好多自動解體
斷腳好閒

蟲系好似ooo入面最貴個隻

想買左馬比gaim騎

8百幾蚊bid左
遲入坑想追wizard infinity style
睇怕都好難喺香港揾到

見過y拍有人放

Infinity 好正,佢仲有個黃金版係咪冇出得hero saga(wizard睇左十幾集冇心機睇)

infinity 出得唔錯,睇b記應該唔再出wizard line

sic 同好
Ooo 全部都出得好好
wizard 平入左隻火龍,遲d諗住後入infinty
bandai 可能見水形態無乜人訂就直接出final form 完左呢條line,其實點解唔出beast?
drive 諗住再跌下先入貨
gaim 隻隻都有訂到,呢條line要出晒都有排玩
w 又係幾低玩,一盒2隻又多野玩

密瓜巴打幾錢入?我呢排見出面都要六舊水

600現貨好平啦,我訂個陣都差唔多
我無玩sic好耐啦,我想買返鎧武系列,大概乜嘢價位

8百幾蚊bid左

我係一出就買左隻,宜家回落緊,800幾都幾好價,等發達先完夢啦我
遲入坑想追wizard infinity style
睇怕都好難喺香港揾到

見過y拍有人放

Infinity 好正,佢仲有個黃金版係咪冇出得hero saga(wizard睇左十幾集冇心機睇)

infinity 出得唔錯,睇b記應該唔再出wizard line

真係靚,但無官圖咁藍,差d
我無玩sic好耐啦,我想買返鎧武系列,大概乜嘢價位

主腳400內,其他600左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞