有冇sic fans

157 回覆
0 Like 0 Dislike
窮撚好中意sic 但冇錢買咁多,屌你呢排三隻都限定點買
Buy now or cry later
淨係買主角final form
fourze都唔知幾時出
呢排最期待係斬月energy arm ,屌訂唔切machin chaser 諗六月住去日本果陣買
Buy now or cry later

呢排sic 跌得好勁

Fourze我想像唔到係點
遲入坑想追wizard infinity style
睇怕都好難喺香港揾到

sic 同好
Ooo 全部都出得好好
wizard 平入左隻火龍,遲d諗住後入infinty
bandai 可能見水形態無乜人訂就直接出final form 完左呢條line,其實點解唔出beast?
drive 諗住再跌下先入貨
gaim 隻隻都有訂到,呢條line要出晒都有排玩
w 又係幾低玩,一盒2隻又多野玩

同好,剩係儲主角final form, OOO齊line
啱啱入坑,打算儲曬Drive 系列!

OOO 真心正 不過之後就好少買
Drive 我起C3買好抵屌,但到而家都未有時間拆,350就有,有冇人會玩改件,有個朋友玩改件好正,但好很貴
遲下去日本諗住掃下sic ,東京果邊有冇巴打介紹下鋪頭抵買,同抵屌中古店

sic 同好
Ooo 全部都出得好好
wizard 平入左隻火龍,遲d諗住後入infinty
bandai 可能見水形態無乜人訂就直接出final form 完左呢條line,其實點解唔出beast?
drive 諗住再跌下先入貨
gaim 隻隻都有訂到,呢條line要出晒都有排玩
w 又係幾低玩,一盒2隻又多野玩

密瓜巴打幾錢入?我呢排見出面都要六舊水

ooo出齊晒所有型態,但係好多都限定

Ooo隻蟲貴到 同當年魔王一樣

Dark kiva同魔王同一個模但係平勁多
好想追番當年既騎士…
好想追番當年既騎士…

嗰個系列啲關節食晒屎,除左外型,真係狗都唔屌

利申關節已斷
好想追番當年既騎士…

利申關節已斷

好似話新個d既關節好左
好想追番當年既騎士…

利申關節已斷

好似話新個d既關節好左

我有隻竹谷既rising form Kuuga 啲關節活動能力 ,但造型

Dark kiva同魔王同一個模但係平勁多

dark kiva而家都好似唔平,模就真係差唔多,但魔王真係好撚型
睇怕都好難喺香港揾到

見過y拍有人放
睇怕都好難喺香港揾到

見過y拍有人放

Infinity 好正,佢仲有個黃金版係咪冇出得hero saga(wizard睇左十幾集冇心機睇)
好想追番當年既騎士…

利申關節已斷

好似話新個d既關節好左

有翻出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞