新巴城巴發言人回應:呼籲車長冷靜

161 回覆
4 Like 96 Dislike
最on撚9係你地間公司出張垃圾指引先,一日講唔掂數都要繼續泊正站牌先上落客,咪當司機白痴

運輸署出嫁

當我講得唔清楚啦,依張垃圾係巴士公司出掛

我以為你講公司指引
當我冇講過
https://youtu.be/YR8_zLdQhQc
直心覺得車長做得好

搞到我都想去一轉cwb食下花生

聽日由康樂大廈慢慢食花生食到落sogo啦

頂埋西隧九龍入口
如有投訴請投訴民建聯
民建聯成功爭取

最on撚9係你地間公司出張垃圾指引先,一日講唔掂數都要繼續泊正站牌先上落客,咪當司機白痴

運輸署出嫁

我以為你講公司指引
當我冇講過

正?乜撚野叫正呀?
跟足規矩都要叫冷靜?咩邏輯黎
巴膠 表示支持車長
最冷靜既做法就係公司幫手頂左果幾張告票

加埋

唔會追究涉事車長(包括唔駛頂張罰單同埋若果因為有依張告票而無左依個月既獎金.要照出番俾賴野果個車長)

先係正路
跟足規矩都要叫冷靜?咩邏輯黎

冷靜地等埋站

唔好boom前面架車

岩啦梗係要冷靜

大家都好冷靜跟你張通告,跟又鬧,唔跟又比人抄牌。

咁大間公司諗清楚點講野啦,上次顧客永遠是對的仲未夠瘀?

運輸署出嫁

一埋站,就同車長講,有人會監察你地有冇完全埋站,先落客。
冷你老母

冷你老母
撐司機
幾時有得玩...

狗巴公會

公關戴頭盔啫, 最後果句先係全文重點
支持
按章工作有幾唔冷靜 撐車長
泊正線有乜問題 安全第一呀嗎!
個個屌巴士佬做乜鳩
岩啦梗係要冷靜

大家都好冷靜跟你張通告,跟又鬧,唔跟又比人抄牌。

咁大間公司諗清楚點講野啦,上次顧客永遠是對的仲未夠瘀?

你睇清楚, 佢淨係叫司機冷靜, 由頭到尾無鬧過司機跟通告做野, 亦無實際指示要司機點處理, 即係守法跟規矩做啦
按章工作重唔夠冷靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞