新巴城巴發言人回應:呼籲車長冷靜

161 回覆
4 Like 96 Dislike
而家咪冷靜緊做野囉
之前未埋好站落客好明顯係唔冷靜又魯莽行為啦
做得好!
而家慢慢仲唔夠冷靜咩
一陣心急得濟整到乘客點算
https://youtu.be/YR8_zLdQhQc
直心覺得車長做得好

搞到我都想去一轉cwb食下花生
痴撚線,你肯找哂d牛肉乾同反區議員面未唔泊正站牌落客囉
冷靜地慢慢埋站
https://youtu.be/YR8_zLdQhQc
直心覺得車長做得好

搞到我都想去一轉cwb食下花生

聽日由康樂大廈慢慢食花生食到落sogo啦
按章工作夠哂冷靜, 仲非常專業
笑撚死 咁大間公司自己員工都唔撐

撐咗員工下年冇得加價呀

隔黎post話巴士公司不阻止行動
禮義廉成功爭取港島北岸大塞車
笑撚死 咁大間公司自己員工都唔撐

撐咗員工下年冇得加價呀

隔黎post話巴士公司不阻止行動

邊間公司先?

狗巴公會
最on撚9係你地間公司出張垃圾指引先,一日講唔掂數都要繼續泊正站牌先上落客,咪當司機白痴
最on撚9係你地間公司出張垃圾指引先,一日講唔掂數都要繼續泊正站牌先上落客,咪當司機白痴

運輸署出嫁
冷你老味
唔覺新巴城巴有咩講錯

雖然好似無立場咁
但我覺得佢叫市民早啲出門口姐係默許左按章工作
有冇巴打 可以比途徑投訴 交警 雙重標準 唔捉旺角紅van

運輸署出嫁

當我講得唔清楚啦,依張垃圾係巴士公司出掛
等等先......有條屳家剷議員搞屎棍就要我地受罪?
有無人起條仆街底?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞