APPLE 出左四個19廣告賣IPAD PRO

43 回覆
1 Like 3 Dislike
Iphone 都做到啦

根本4.7同5.5吋既iphone plus出現之後,ipad嘅功能上就開始同iphone重疊。

5.5同7.9呢兩個size真係撞哂
如果我有5.5吋iPhone
應該要買12.9吋iPad先會覺得有分別

我掉轉用se想佢出pro mini
仲用緊iPad 4好重

我覺得iPhone+iPad個配搭應該係
4+7.9
4.7+9.7
5.5+12.9
三套size啱啱好
我係4.7+9.7
講吓嘅姐,大把普通用家(例如大學生)
買部 MacBook 返黎都係用 iPad 功能

打paper都係用翻macbook好啲
ipad打字會死人
Iphone 都做到啦

根本4.7同5.5吋既iphone plus出現之後,ipad嘅功能上就開始同iphone重疊。

仲用緊iPad 4好重

4+7.9
4.7+9.7
5.5+12.9
三套size啱啱好
我係4.7+9.7

但佢今次傳聞唔出7.9
變9.7+10.1+12.9
Iphone 都做到啦

仲用緊iPad 4好重

4+7.9
4.7+9.7
5.5+12.9
三套size啱啱好
我係4.7+9.7

但佢今次傳聞唔出7.9
變9.7+10.1+12.9

如果係真
10.1會好on9
Iphone 都做到啦

仲用緊iPad 4好重

4+7.9
4.7+9.7
5.5+12.9
三套size啱啱好
我係4.7+9.7

所以我等緊下GEN IPAD PRO
得罪講句,
IPAD UI唔大執,佢等收皮
Surface pro ko你

係完爆
真心一問,iPad pro b唔bt 到av?
呢部嘢只係比我出街做吓啲簡單文書嘢,瞓前睇吓youtube 咁樣
不過真係做嘢我用mac 啦
真心一問,iPad pro b唔bt 到av?

用SSD bt
Surface pro 生產力勁過ipad pro好多係事實
點護都冇撚用,usb都插唔撚到就食屎啦
開個excel surface Pro 都秒左你ipad啦
講吓嘅姐,大把普通用家(例如大學生)
買部 MacBook 返黎都係用 iPad 功能

駁唔到

都有道理
尤其係買MACBOOK AIR果班
咪又係打字同facebook youtube
Iphone 都做到啦

仲用緊iPad 4好重

4+7.9
4.7+9.7
5.5+12.9
三套size啱啱好
我係4.7+9.7

其實5.5同7.9係好大分別
5.5睇文字only
7.9可以睇漫畫

5.5會用mobile web
7.9可以用正常web
仲有7.9係4比3, 睇note / 上網 / 漫畫好好多

利申5.5+12.9 鳩up
用緊
但感覺同之前ipad都係一樣功能
都係用黎睇片
D 19廣告又幾好笑喎屌你
apple 方向錯晒
教主推出ipad1 時就講過
ipad 定位係: 電腦和手機中間
在特定功能好過電腦,eg browsing web site

而唔係完全取代電腦

有plus 無人買ipad
港女有ipad之後的確好少再開屋企部電腦
最多都係因為要打文件
你地唔好咁宅啦
去溝下女先啦
另一樣野
Surface pro 個訂價離撚曬譜
唔係認真有要求(eg:港女)
絕唔會買
唔好只用毒撚既思維,用下d大眾唔care效能只care方便既思維,咁你就明ipad真係屌打電腦

毒撚邊識企係人地角度諗咩屌

唔好話你做的野唔需要real desktop app咁複雜
surface pro同ipad定位完全唔同
ipad只係放大左同快左嘅iphone
除左冇得打電話之外
根本唔係電腦

surface pro係手提電腦 不過做到平板咁樣

電腦同電話 點比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞