APPLE 出左四個19廣告賣IPAD PRO

43 回覆
1 Like 3 Dislike
用緊, 但唔覺better than computer
只可以講有另一作用
取代電腦ok

比佢行 Mac OS 先呀唔該
當文書機用真係得?
講吓嘅姐,大把普通用家(例如大學生)
買部 MacBook 返黎都係用 iPad 功能
講吓嘅姐,大把普通用家(例如大學生)
買部 MacBook 返黎都係用 iPad 功能

駁唔到
行唔到MacOS 不了
Surface pro ko你
apple 方向錯晒
教主推出ipad1 時就講過
ipad 定位係: 電腦和手機中間
在特定功能好過電腦,eg browsing web site

而唔係完全取代電腦

佢一開始吹到可以取代PC(後尾又話唔包括Mac )
根本就得啖笑,最多都只係減少咗使用電腦嘅機會啫。

agger

agger

部垃圾咪拎出嚟獻世
港女有ipad之後的確好少再開屋企部電腦
最多都係因為要打文件
你地唔好咁宅啦
去溝下女先啦
另一樣野
Surface pro 個訂價離撚曬譜
唔係認真有要求(eg:港女)
絕唔會買
唔好只用毒撚既思維,用下d大眾唔care效能只care方便既思維,咁你就明ipad真係屌打電腦
ipad pro好輕
最多都係因為要打文件
你地唔好咁宅啦
去溝下女先啦
另一樣野
絕唔會買
唔好只用毒撚既思維,用下d大眾唔care效能只care方便既思維,咁你就明ipad真係屌打電腦

毒撚邊識企係人地角度諗咩屌
最多都係因為要打文件
你地唔好咁宅啦
去溝下女先啦
另一樣野
絕唔會買

係咩?

買撚左部iPad,發現其實都冇分別
https://lihkg.com/thread/99939/page/1?ref=android
最多都係因為要打文件
你地唔好咁宅啦
去溝下女先啦
另一樣野
絕唔會買

surface pro定價有幾離譜?
ipad pro+keyboard+筆貴撚過sp了
開撚到adobe CC未?
毒撚前毒撚後
你條柒頭就毒撚
拎部pad/tablet咪又係做啲弱智嘢
講到自己好撚高雅咁
iPad應該瓜分左一班以前用電腦只係普通上網、check email、睇戲嘅人
唔洗做功課
唔洗畫嘢/剪片
而呢班人又佔左唔少數
佢地當iPad係電腦真係唔出奇
Iphone 都做到啦
最多都係因為要打文件
你地唔好咁宅啦
去溝下女先啦
另一樣野
絕唔會買

surface pro定價有幾離譜?
ipad pro+keyboard+筆貴撚過sp了
開撚到adobe CC未?
毒撚前毒撚後
你條柒頭就毒撚
拎部pad/tablet咪又係做啲弱智嘢
講到自己好撚高雅咁

你講到平過iPad咁喎,不如你列返兩者個價睇過?
咁有要求,要開到Adobe CC咁就會揀surface pro?
我又冇指明邊個係毒撚
你就衝出黎柒
真係好低EQ
我有講iPad 係用於方便用途呀,你到底係咪打J太多眼矇呀?
Iphone 都做到啦

根本4.7同5.5吋既iphone plus出現之後,ipad嘅功能上就開始同iphone重疊。
Iphone 都做到啦

根本4.7同5.5吋既iphone plus出現之後,ipad嘅功能上就開始同iphone重疊。

5.5同7.9呢兩個size真係撞哂
如果我有5.5吋iPhone
應該要買12.9吋iPad先會覺得有分別
Iphone 都做到啦

5.5同7.9呢兩個size真係撞哂
如果我有5.5吋iPhone
應該要買12.9吋iPad先會覺得有分別

我掉轉用se想佢出pro mini
仲用緊iPad 4好重
apple 方向錯晒
教主推出ipad1 時就講過
ipad 定位係: 電腦和手機中間
在特定功能好過電腦,eg browsing web site

而唔係完全取代電腦

你個市場咁走佢咪跟住咁去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞