有女仔問我:你唔係對我有意思嗎?

160 回覆
1377 Like 50 Dislike
同意呀
岩呀!
認真答

睇到你講em..都有小小既就知你唔夠經驗

女仔需要既係驚喜 咁你先可以係咁多個男性中脫穎而出 你講晒你d底牌出嚟 無晒神秘感 d女點會對你有興趣 同埋你講左之後對方會feel到你得失心好重

解決方法:

佢問你:你係咪鍾意我阿?
你望住佢講:咁大個人就唔好咁多性幻想啦/比個恥笑既樣佢
撚狗咁撚你
即係想試下第二個男人囉
想同你搞野啊 明未

不過搞完 之後應該會唔再理你
呢位師兄講野就最公道
齋扑唔洗煩
幾個月前情況差唔多
俾啲時間 下個啦
果然係咩人咪同咩人一齊囉
最識玩係呢種

愛情就係猜波架喇

等佢估唔到你底牌
最憎d港女口不對心撚9人
巴打加油
收兵囉屌,話同男友就散等你以爲有機會
你知唔知你衰左咩, 係冇左神秘感

個女仔如果好比心機打扮, 應該未必係諗住收兵

唔知你識左幾耐, 但女仔試探你果陣, 你一定要答到似是而非咁, 例如少少啦, 不過我份人就比較博愛, 要約多幾次先知, 不如我地下次去XYZ玩啦

唔可以比佢做主導, 即刻帶個題目下次去邊玩, 一來約到佢下次二來佢就會諗去唔去XYZ玩, 唔係諗點chok你

而家你自爆左, 佢覺得你悶, 又冇左神秘感, 而自己又未ready做你gf, 咪用朋友黎比自己下台囉
所以佢問得你哩啲就要輕輕帶過唔好答佢
又唔可以話冇意思
屌 同你完全一撚樣劇情發生係一個月前 港女真係好撚癲
乜撚嘢係米奇老味賽車
臭雞 不了
我覺得樓主個case係有啲機會嘅,不過太快表白就出事,人地未準備好同你一齊,一表白就得返兩個結果:
接受你表白同你一齊
拒絕你,大家面阻阻,講句野都好似好尷尬咁
如果

樓主係呢啲情況下可以試下用輕鬆講笑嘅口吻反問佢,你咁緊張,唔通你先係對我有意思?

最緊要一樣野,唔好咁快以佢為你生活重心,姐係著緊佢幾耐覆你一次,扮完靚又唔係約你。一黎影響你情緒表現,二黎有條女好似痴女咁你都驚啦
幻想同曖昧係美好既,所以你認真答乜都無用,曖昧係最好既答法

“唔講你知等你心思思“
“咁你又會個個星期應約既?“

夠勇既一下拖住佢,咀落去都可以,不過衰左就幾樣衰咁解。

另外,女仔化妝或者小動作未必係鐘意你,你要明白俾人追係有虛榮心的。
你應該食完餐飯就上嚟開post啦
想曖昧,想搵人錫,但係又唔想負責任同你拍拖
結論:及早離場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞