邊鳩個拎連登個名嚟組黨玩眾籌?

801 回覆
2959 Like 56 Dislike
各位有勞暫時傳達及制止任何人捐款予此未經許可的眾籌計劃,團隊已知悉有關情況,並會作出跟進
屌你老母仲要用戴妖名去拎光環

成事就搞衰連登

出事就屈連登逼害

一齊port到呢條共狗永不翻身啦
有冇人聽到d100
想要多d資料
推到佢仆街
條撚樣落地獄啦
推 比多啲人見到
report 加直接去facebook屌柒佢!或打電話屌鳩佢
拿呢啲就真係鬼喇
擺明想用連登名做盾

引人屌連登仔貪得無厭想食多水

再discredit個全球登報呀
半粒鐘前,堅無恥....
有冇得係funding 網report scram?
report 加直接去facebook屌柒佢!或打電話屌鳩佢[/quote]
呢啲叫道歉
由支那01copy過黎,恕不提供link:

2018年12月既文
【專訪】正實踐風雲計劃精神 區諾軒:協助七名素人出戰明年區選

早前由港大法律學院副教授戴耀廷提出「風雲計劃」,透過開設培訓班協助有志服務社區的「素人」出戰來年11月的區議會選舉

另一篇2018年4月既文:
戴耀廷指出,「風雲計劃」與民主動力的區選協調計劃性質不同,除了有份協調,更希望進行招募及培訓工作,故將開設培訓班,協助有志參選者出戰區議會。

他指,培訓班的受訓期為一個月共四個課堂,由資深的區議員及立法會議員分享選舉經驗,然後由學員直接落區實戰;目前計劃,培訓班將開五班,每班三十人,倘五班全數滿額,即大約有一百五十人「落水」參戰區選,剛好彌補民主派參選人數不足的問題。至於有甚麼議員擔任「培訓班導師」,戴保持神秘,僅表示大家可拭目以待。

假如佢無講大話,咁似乎真係左膠(暫時存疑)
但上完培訓班都仲搞到公關災難,佢到底學左d咩
funding頁重係度!

report 加直接去facebook屌柒佢!或打電話屌鳩佢
改左名做HKG Party?
同早洩講聲
乜水呀 楊春橋
張春橋就聽過
已經有人捐左?
下下都唔小心

梁頌恒就黑仔
黃之鋒就會吸收教訓
呢件二打六 打幾隻中文字
又唔del post 同林奠有乜分別???

但俾人搞既同俾人屌既就永遠係我地
推呀
推.屌佢伯母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞