邊鳩個拎連登個名嚟組黨玩眾籌?

801 回覆
2959 Like 56 Dislike
Push
Push

連仔係唔係出得律師信?
Report!
唔好淨推,幫手申請AC report, 記住留COMMENT

https://gogetfunding.com/lihkg-party/

改左做HKG ,照REPORT , 佢用其他人ART WORK
邊個比佢咁做 report 佢
Reported
屌佢老味 , repory 佢
Report
有無得report 架?
fb 又出過po
reported
Push
真係食人血饅頭 趁亂生事 屌你老母
我問佢係咪上網搞眾籌
佢認係佢搞。
我問佢係咪用連登個名 問佢有無問過連登
佢解釋話自己有睇過連登啲post
但無連登ac ,通知唔到。

係佢做錯wo,一陣會喺facebook 開post 解釋
一輪咀講左一大輪建制派民主派既野(sor9⋯⋯因爲我返緊工呢度無咩心聽,由佢9up)

眾籌既錢話係拎黎開班招募有心既年青人,整banner等

佢覺得既然連登仔可以哂錢黎買蛋餵狗,同埋咁多時間擺工擺課出去野餐,係浪費左

最錯既係我無錄佢講咩,sor9ry
痴線乘機賺錢,推
https://www.facebook.com/1814831645284899/posts/1917611645006898/

“““今日發起眾籌,希望可以填補白區,我本身也是戴耀廷風雲計劃的學生”””

唔怪得知咁多教會中人
唔好淨推,幫手申請AC report, 記住留COMMENT

https://gogetfunding.com/lihkg-party/

改左做HKG ,照REPORT , 佢用其他人ART WORK
佢又嚟過
佢個電話打到,聯絡到佢
佢點講
我問佢係咪上網搞眾籌
佢認係佢搞。
我問佢係咪用連登個名 問佢有無問過連登
佢解釋話自己有睇過連登啲post
但無連登ac ,通知唔到。

係佢做錯wo,一陣會喺facebook 開post 解釋
一輪咀講左一大輪建制派民主派既野(sor9⋯⋯因爲我返緊工呢度無咩心聽,由佢9up)

眾籌既錢話係拎黎開班招募有心既年青人,整banner等

佢覺得既然連登仔可以哂錢黎買蛋餵狗,同埋咁多時間擺工擺課出去野餐,係浪費左

最錯既係我無錄佢講咩,sor9ry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞