[突發]游b退出青年新政

487 回覆
1915 Like 30 Dislike
又block咗好多人
修例係人人自危又有得搶票班飯民先出黎姐

游B當時比飯民點撚法真係佢最清楚
所以絕對支持佢退出
從來以前玩野都無問題,只不過果次係有心人裝無心人姐
傳聞係青政出名簽聯署,擺左佢上枱。之後巴治奧連柒幾鑊。之前乜責任都由游B食晒,今次終於忍唔到正式切斷。
7.7
你同你老豆拍GV呀
你老母呢?死撚左啦
個POST D 五毛多到好撚恐怖
唔通真係賣佢老雞咩

個排佢真係變左過街老鼠
出街食返日日播佢宣誓,d人(唔至廢老)就屌鳩佢

屌得勁過安心偷食
想做乜都好 拎到議席 有資源先
而家佢仲想玩就要拎到議席
李嘉誠會唔會終日埋怨張子強綁架佢個仔?
大業得成果日先再清算啦
學伯母老雞下海?
收聲啦on9
香港人 我地而家基本訴求一個都達唔到
冇撤回
冇成立黑警調查組
冇還到義士清白
冇撤銷暴動

有人擋喺你前面捱打同死諫
有人坐完政治監出返嚟都要再努力
有人喺獄中幾希望可以真正地參與其中

你有咩原因唔出嚟!
你有咩原因鬆懈!
你有咩原因唔為自己好好真正地爭取!

時代革命,光復香港!

大家記得今晚帶餐具去野餐!!!
https://lih.kg/1263426
游B
泛民推佢地去死,我要今時今日仲好記得
yes 班老共派好多老毛落黎
共產黨死全家
問梁生,彈出彈入果個召集人
支持佢獨立化
青年新政同本民前
由我由一開始支持到尾
睇住佢哋被泛民主派,熱普城攻擊
到而家邊個係人邊個係鬼
唔使我講都好清楚啦

只係冇經驗真係好難擔大旗
輕易被支共人民鬥人民老套招ko咗
希望游你有更好發展
Show Blocked User - 六度千人
Show Blocked User - 太天真
Show Blocked User - 墮天獄強姦幼女獸
Show Blocked User - 最終強化
Show Blocked User - 課金王
Show Blocked User - 林鄭宗親會
轉頭就加入民建聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞