[突發]游b退出青年新政

487 回覆
1915 Like 30 Dislike
游B 我愛你
好似佢地話青政係投機派
面目模糊呀嘛 樣樣講到明咪又係熱普城迫出黎 又要投名狀又乜又物 高登當年教主一句 大灣駒一句國C一句就當聖旨
呢家大家當失憶定扮唔知
你老母咪就做雞比狗屌所以有你囉祝你早日仆街陷家剷添呀
巴打心水清,我諗好多人都係宜家先開始完補番當時個敗局。
不了名句嘅典故
宣誓單野無人預計到 毓民選到都會中招
你睇長毛自己都捉蟲
碌撚好似知道叫佢地唔好玩野 wor
所以點解唔老破
佢阿爸阿媽未至於係富豪吧
要講故好長篇簡單講就係政治光譜太接近,熱狗個堆主事人"即係而家仲係熱狗個班蛋散"怕選舉個陣本民青搶咗支持本土派嘅選票.而事實亦證明係搶Q贏埋你熱普城.
係靚做左明星啦 冇波係客觀事實 從來都係你班連登仔吹奏佢 佢做雞咪又係你班友幫襯 講事實你班連登仔又唔鍾意
梁游根本支共有心玩死佢地
支那要攪死港獨 我ok 敵對關係
最接受唔到係班同路人係到講 攪到支共釋法
好似佢地2個錯撚灑
係咪ray wong
你傻撚咗?
呢啲人個腦坐住咗
游b賺落一身債
只好下海還債
包一個月唔知幾錢?
我諗我出得起,有冇brother搵到連絡比我?
係你班泛民不譴責人大釋法,一齊去講「抵死;玩嘢;畀位人入,一定係鬼。」

輿論係你哋泛民一句句造出嚟。

我一世都唔會忘記,在我談人大釋法的問題時,所謂黃絲回應通通都是「抵撚死」,全部人頓時擁護政府、親極權。

我屌你啦。
即刻同梁頌痕畫界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞