[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(8) 2.25 debut 一週年倒數

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

食食食 ...

點解咁中意咁搞啲頭髮

夏天唔洗戴帽好正

係 冇帽好正
唔知唐狗爸有無成功同 BONA 講大邱方言呢 ...
사랑한데이

冇呀 太緊張喇 根本嘢都講唔到
影咗陣恩熙唔舒服走咗出去 心都痛埋
[quote]睇完lipstick prince luda講野真係好叻
exy個少女樣好頂癮
係好正 平時佢好有霸氣feel好個性feel 無啦啦好似變左小女人咁
BTW下星期weekly idol好期待佢地上
사랑한데이

True?
사랑한데이

True?

唔係嘛
咁都做得出 係咪真fans 啊
新PO留名
BTW 係咪fans黎架 去到fans sign搞事
當時班ujung唔即刻打柒呢D人渣?
比我知佢地玩野一定開佢拖

#SWAG
屌班友係咪智障 俾錢抽FS去搞事
又要霸住個FS quote
#staystrongeunseo
唔知堅定留twitter好似話有人笑恩熙似伊巴
我恩熙做錯啲咩得罪你
死賤種

同意 即場撕佢地個嘴落黎

唔好攔住我 我要打柒佢地

同意 即場撕佢地個嘴落黎

唔好攔住我 我要打柒佢地

係咪傻咖班友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞