[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(8) 2.25 debut 一週年倒數

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

師傅宣儀姐姐又做乜勁

佢啲行為好難預測

師傅宣儀姐姐又做乜勁

佢啲行為好難預測

驚一陣唔記得 嗌定先
我愛金炫廷
驚一陣唔記得 嗌定先
我愛金炫廷

呢啲野都唔記得?

師傅宣儀姐姐又做乜勁

佢啲行為好難預測

做乜嘢
驚一陣唔記得 嗌定先
我愛金炫廷

呢啲野都唔記得?

唔記得嗌姐
每日一叫春
驚一陣唔記得 嗌定先
我愛金炫廷

呢啲野都唔記得?

唔記得嗌姐
每日一叫春

等同夠鐘食藥一樣姐 ...
大家冷靜 ...

師傅宣儀姐姐又做乜勁

佢啲行為好難預測

做乜嘢

我就係想po哩張 而家整番好了?

師傅宣儀姐姐又做乜勁

佢啲行為好難預測

做乜嘢

我喺Tumblr copy 過嚟
BONA
Po 下 山支兄先

又開工喇 ...
靚到用 holland pk 都要貼 ..
Po 下 山支兄先

雖然有戲拍係好 ... 但係出道週年無佢 ...
Po 下 山支兄先

雖然有戲拍係好 ... 但係出道週年無佢 ...

希望有驚喜

師傅宣儀姐姐又做乜勁

佢啲行為好難預測

做乜嘢

點copy?我都係喺tumblr搵到張圖 但我save左落手機 點直接喺tumblr copy?
https://youtu.be/TNkt8o91gkQ

回帶 20160227 音中 ... 第四個 stage ...
亦我最鐘意既 momomo stage

小姐 ... 你知唔知自己係邊 ... 姓乜 ... 同做緊乜 ...

佢啲行為好難預測

做乜嘢

點copy?我都係喺tumblr搵到張圖 但我save左落手機 點直接喺tumblr copy?

要係browser 開之後張相開新分頁再copy 條link
https://youtu.be/TNkt8o91gkQ

回帶 20160227 音中 ... 第四個 stage ...
亦我最鐘意既 momomo stage

睇極都係覺得momomo同catch me d look最正

佢啲行為好難預測

做乜嘢

要係browser 開之後張相開新分頁再copy 條link

試下先 咁?

佢啲行為好難預測

做乜嘢

試下先 咁?

唔得 我用app上 不是用網頁上

一開始係12個人12星座啱啱好 多左個之後諗緊佢咩座 是咪蛇夫

因為靜靜撞左又係獅子
所以夾硬變左佢做蛇夫 …
係秘密 mv 佢係以蛇夫個妹身份掟左黎地球

獅子座世界級

你唔係人馬果個架咩 ?

獅子同射手最夾吖嘛
所以我同娥b好夾

我同多願都係白羊座最夾

佢啲行為好難預測

做乜嘢

試下先 咁?

一開始係12個人12星座啱啱好 多左個之後諗緊佢咩座 是咪蛇夫

因為靜靜撞左又係獅子
所以夾硬變左佢做蛇夫 …
係秘密 mv 佢係以蛇夫個妹身份掟左黎地球

獅子座世界級

你唔係人馬果個架咩 ?

獅子同射手最夾吖嘛
所以我同娥b好夾

我同多願都係白羊座最夾

毒撚唔好咁多幻想🤤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞