《南德意志報》已刊港人眾籌廣告

357 回覆
2910 Like 3 Dislike
請睇我下邊#167 個post
web 版係無廣告的所以唔會有果一頁
要轉去e-paper 版本睇先會有
盤數唔駛直接出報紙名, 眾籌人士知道係咩貨幣都足夠

留番少少商業敏感資料俾各大報紙
我都想
但香港真係未見德文報紙會好似sogo d朝日新聞咁就咁放出來賣....
等其他巴絲打答
無既話好似我咁1.99 買day pass 然後pdf download 吧...
pish
對家已好無創意咁話咗係肥佬黎

都無腦
唔該你唔好再將嗰張登報紙嘅圖放出嚟,商業機密嚟㗎
可唔可以團購買紙本
【G20登報眾籌】27號登報消息及重要公告
https://lihkg.com/thread/1260965/page/1

麻煩大家一齊推呢個po啊!
各位巴打:可唔可以請大家幫個忙,暫時唔好公開或傳閱同登報有關嘅未加密文件?由於部份報價已有更動,基於商業機密原則,相關合作夥伴現階段唔想全面性公開,人哋俾面我哋幫我哋度期度版面,我哋都想尊重返人哋機構既規條,方便大家合作。最後亦會於全部帳目結清後,交由第三方獨立會計師樓審核並向公眾公開。感激!
明白了
想買印刷版
唔該唔好再睇呢個post住,有敏感資料,謝謝
推撚爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞