Nexus 5x Bootloop

54 回覆
0 Like 0 Dislike
下 點解你有得換機
我之前同你一樣 打去 google 佢話要去 lg 到整

你俾tg or email 我,我俾神秘email 你

巴打..我部5X都死左
可唔可以TG埋比我?
TG: K_Cheung
下 點解你有得換機
我之前同你一樣 打去 google 佢話要去 lg 到整

你俾tg or email 我,我俾神秘email 你

雖然早排換過新底板 但可唔可以都拎定先

tg: hahaha123456789

巴打我今日壞咗機,可唔可以比埋個email我
我email: tommypad297@gmail.com
一頁三個post

利申: 苦主
一頁三個post

利申: 苦主

仲要都係今日
利申.我都係今日壞撚左
巴打..我部5X都死左
可唔可以TG埋比我?
TG: tfg852
表示5x 仲健在
TG wongwing.
謝謝
會唔會有機會報蘋果,依啲野搶好多hit rate
我水貨死底板
其實LG係咪當香港客戶係狗
表示5x 仲健在

好快死
身邊用5x 嘅都死得七七八八
用左1年開心使用中
水貨買左1年仲健在, 不過覺得壞係時間問題 (本身都係v10苦主)
6p bootloop話我係7.1.2叫我自己flash番落7.1.1 先肯跟
部 5x flash左 7.1.1 好流暢
之前bugs都無左
水貸 用左 大半年
用緊N4
仲諗住買5X玩吓
之前bugs都無左
水貸 用左 大半年

聰聞up完7之後用幾個月就收皮
死老母,我果部都係咁

買水但係warranty內,全數退coupon,補返差價買部SE算
之前bugs都無左
水貸 用左 大半年

聰聞up完7之後用幾個月就收皮

我知 如果唔係太LAG 我都唔會WIPE FLASH 新ROM
無追post,個email 其實只係store-support@google.com。之前都俾左個巴打,唔知有冇用。

再次利申,play store 買,有定期更新,有原裝盒同imei。如果資料唔齊,唔知個email有冇用
無追post,個email 其實只係store-support@google.com。之前都俾左個巴打,唔知有冇用。

再次利申,play store 買,有定期更新,有原裝盒同imei。如果資料唔齊,唔知個email有冇用

再利申,我用第二部機拍左片,明顯bootloop,佢無得賴
星期日中咗伏
之前play store買所以google肯一換一
但我已經買咗部新電話,佢送咗嚟我都唔知有乜用
原來風桶大法真係work

how

how

都幾肯定塊底板有事

上YouTube 打 nexus 5x boot loop fix,有人教係拆塊底板出黎用風桶吹佢, 我吹完之後真係boot得到, 但轉頭又重新boot過
岩岩又bootloop返 跟住我攞風桶吹住佢又boot到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞