超正淘寶酸辣粉+酸菜魚味粉絲

116 回覆
30 Like 128 Dislike
鍾意薯粉多啲
個粉望落唔錯
但d餸可唔可以唔好咁求其 睇到都唔想食

我影個陣無諗住要post出黎 所以求其放求其影 次次食完都趕住出門口
白家正 食開粉絲 方便
螺獅粉完勝

之前買咗另一種話要浸熱水一個鐘先
好麻煩
好好食但出去買仲方便
樓主你呢d係咪好似公仔麵咁煮3分鐘左右就ok?
咁岩淘開
就淘左你個粉絲試下
個粉望落唔錯
但d餸可唔可以唔好咁求其 睇到都唔想食

我影個陣無諗住要post出黎 所以求其放求其影 次次食完都趕住出門口

唔係講緊影相
係講緊點會落呢啲餸

好簡單 因為我鍾意食
夠勇敢

呢隻同薯粉有咩分別

都係薯粉 只係味唔同 有d係酸辣 有d係麻辣 不過我食完都唔記得左邊隻麻邊隻酸
白家正 食開粉絲 方便

你係淘寶定上大陸買?
好麻煩
好好食但出去買仲方便

係呀 粉絲就焗幾分鐘ok 薯粉就好似即食麵咁煮一陣 好快食得
螺獅粉完勝

嘩 好吸引! 邊到買呀?
好麻煩
好好食但出去買仲方便

係呀 粉絲就焗幾分鐘ok 薯粉就好似即食麵咁煮一陣 好快食得

嘩正喎,我食埋屋企嗰d買
真心覺得有酸辣粉post正
皮已正
螺獅粉完勝

嘩 好吸引! 邊到買呀?

人係外國 所以係yamibuy呢個網買 有好多即食麵選擇
[url]复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【臻螺螺蛳粉 正宗柳州螺蛳粉真空袋装螺狮粉螺丝粉包装方便面包邮】¥eI9Pj6d8J1¥http://c.b2wv.com/h.dPVV16?cv=eI9Pj6d8J1&sm=0091a1[/url]
我食開尼款
依加食左螺獅粉已經好少食酸辣粉
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【臻螺螺蛳粉 正宗柳州螺蛳粉真空袋装螺狮粉螺丝粉包装方便面包邮】¥eI9Pj6d8J1¥http://c.b2wv.com/h.dPVV16?cv=eI9Pj6d8J1&sm=0091a1
我食開尼款
依加食左螺獅粉已經好少食酸辣粉

下次淘先 不過食落同薯粉有咩分別?
係咩味?
好麻煩
好好食但出去買仲方便

嘩正喎,我食埋屋企嗰d買
真心覺得有酸辣粉post正
皮已正

因為覺得總會有同好 所以決定開依個post
運費咪好貴囉
樓主一定係暗瘡肥婆
勇士

真係要至敬 以生命值硬接生化食品
白家陳記 我都有係淘寶買
勁好味

你淘開邊款?其實佢係咪算大陸嘅大牌子?

白色長盒果款
正過葵廣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞