[ios/an]為了誰的鍊金術士(4) 課金吧少年

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
https://al.fg-games.co.jp/news/8108/

四隻新角

風屬召喚師

蘿莎

自身が敵ユニットを倒すと、自身の物攻&物防&素早さUP。バフ効果の重複可能

最強OP角

要睇UP幾多
打一隻UP冇10%都唔太有用

未睇專武,已經有雙buff,魔劍精液加護坦埋

効果: 被ダメージ時に3ターンの間、自身の物攻UP。バフ効果の重複可能
仲有呢個,俾人圍完一下KO一個,KO一個再加物攻&物防&素早

勁係勁但去唔到閃閃級數

最勁一定係蘿莎cosplay,其他全部行開

我都想抽到蘿莎,雙黃泉已經好過癮,雙蘿莎可能仲好玩~
https://al.fg-games.co.jp/news/8108/

四隻新角

風屬召喚師

蘿莎

自身が敵ユニットを倒すと、自身の物攻&物防&素早さUP。バフ効果の重複可能

最強OP角

要睇UP幾多

効果: 被ダメージ時に3ターンの間、自身の物攻UP。バフ効果の重複可能
仲有呢個,俾人圍完一下KO一個,KO一個再加物攻&物防&素早

勁係勁但去唔到閃閃級數

係,閃閃唔駛buff都已經好勁,素早高普攻3格大技又大範圍,我無

我都冇,好似有隻企鵝?

屌,隻企鵝好頂癮

要睇UP幾多

勁係勁但去唔到閃閃級數

係,閃閃唔駛buff都已經好勁,素早高普攻3格大技又大範圍,我無

我都冇,好似有隻企鵝?

屌,隻企鵝好頂癮

Auto就有🙂
無料無次紅 係唔係代表今晚陪跑

今晚定聽日兩點?

今晚定聽日兩點?

今晚

今晚定聽日兩點?

今晚

博盡佢,蘿莎

今晚定聽日兩點?

今晚

博盡佢,蘿莎

今日中左無料紅, 男限角

代表我的運氣已用完
小丑巴打可以開定新POST
全0 等食評

7500中5隻 其中1隻重複 買卷算

3X500石, 1紅

限狐娘

買左卷,拉哈爾buff兩下kill 同一下紫技6xx 變8xx

買左卷,拉哈爾buff兩下kill 同一下紫技6xx 變8xx

移動幾多?
有人打到第2章4 第9關係動畫果度卡住左?

試吓等佢LOAD

3X500石, 1紅

限狐娘

我陪你

移動幾多?

發威啦

移動幾多?

高低2?

移動幾多?

高低2?

移動幾多?

高低2?

神OP角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞