[ios/an]為了誰的鍊金術士(4) 課金吧少年

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
無料成日中3巨頭戰士 代表D咩

500石1黃9藍

今次500都唔抽

中男花嫁

500石1黃9藍

今次500都唔抽

中男花嫁

有紅仲想點,雖然無用
我幾個月無見紅

500石1黃9藍

今次500都唔抽

中男花嫁

有紅仲想點,雖然無用
我幾個月無見紅

嬲到紅都面哂算唔算

500石1黃9藍

今次500都唔抽

中男花嫁

有紅仲想點,雖然無用
我幾個月無見紅

嬲到紅都面哂算唔算

召喚卷又中3巨頭戰士

500石1黃9藍

今次500都唔抽

中男花嫁

有紅仲想點,雖然無用
我幾個月無見紅

嬲到紅都面哂算唔算

召喚卷又中3巨頭戰士

唔緊要佢會開放5星仲有希望
ex關點清果3隻9999血高防怪
劍豪斬釘削鐵既貫通效果都係係扣1

想問呢隻個職同技係咪咁set?

主職忍者 副技暗騎 綠技一之太刀同overdrive
終於打到51

點打好?

點打好?

聽講可以唔理 直接殺boss就過到
今次都好重手吓喎 有成100塊4升5武具碎
不過打唔打得哂又係一個問題

好賤囉,今次出魔界幣,要重新打過,如果出異層幣就可以一次過換晒

點打好?

但下面有個任務係清場
送45碎

點打好?

但下面有個任務係清場
送45碎

好啦原來個任務係唔接石通關
仆街
EX2 點過?一開波被人全部死宣告

點打好?

但下面有個任務係清場
送45碎

好啦原來個任務係唔接石通關
仆街

屌佢兩條沐嘴塞鳩住度門

好似殺左隻野就會解(好似)

好似殺左隻野就會解(好似)

證實左係

紫技燕返?
終於打完5場EX3 D拳佬煩到閪咁

紫技燕返?

yes
男二第5關好撚麻煩

應該用乜人打?協力2隻水幻MA完都死唔去,2個大佬更加超硬

應該用乜人打?協力2隻水幻MA完都死唔去,2個大佬更加超硬

我用水幻做隊長跟住海賊同水拳再加隻高輸出 陽劍同兔仔做後備 依關得拳佬同肌肉盾要小心 其他都無咩問題 不過肌肉盾輸出都好高吓 另外拳佬食死宣 其他無試過
打完活動免費揀五星揀邊隻好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞