【文宣緊急做野!】致年青人嗰條片喺建制page長輩group大肆瘋傳緊 嚴重離間父母子女之間關係 妖魔化年青人同依場運動

328 回覆
316 Like 3 Dislike
今鋪建制派既輿論分化攻勢非常之猛 激起左好多民眾既憤怒 嚴重危害緊今場運動既輿論

明明就算唔同年齡層唔同輩分 我地都係坐緊同一條船 大家都有互相理解同體諒 嗰條友既言論根本唔代表年青人既諗法 反而係老屈年青人同分化家人之間既關係 依d page不斷散播依條片段 其心可誅

呢條友真心豬隊友,太偏激啦
雖然唔想分化
但之前見佢個page得1x like
出條垃圾片都可以有咁多回響咁多人留意
真係好難唔懷疑佢係鬼
直情係對面派黎既
Sorry ,借位一用

大家應該由問題根源去思考,與其一樣樣去反對政府D賣港政策,點解唔用真普選趕走曬班賣港賊,必須要令更多人知問題根源核心,個個支持真普選!!!

現有大家要爭取D問題層次如果向上推,就會發現係香港現有制度出現問題,一日冇真普選,相同問題絕對會源源不絕!!!

一日無真普選,建制派,港共政權賣港賊一車車補上,要徹底趕走賣港賊,只有真普選!!!各自跑山,真香港人加油!!

[真普選救祖國行動]200年前香港割讓救國,如今中共有難,香港再割責無旁貸!!!
https://lih.kg/1252184

[請廣傳]香港只有真普選先可以趕走港共政府同建制派賣港賊!
https://lih.kg/1251736
我前一日開post 完全推唔郁
假片,共狗自編自導自演
我老母同佢同事啱啱睇完
屌曬鬼
有冇人識呢條友 起埋佢出來
Push
起底組做野
點解你地咁遲發現
推! 今日開始喺家長group浮面,好明顯係你玩假藍絲低級紅,佢回你假義士高級黑,目的都係分化,最好起到片中條友出嚟。
Pish
其實一早就放埋上黎
不過食正晒兒登仔D心理咪無人屌
好彩求驗做到野叫做起到佢底
再遲多一兩日真係無得打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞