重要事項:流水佔領(星期一)

292 回覆
738 Like 6 Dislike
看完篇嘢,我都有點心寒,老人家成日買香港,林鄭買香港俾老共,這位又要買香港俾美國。

「賣國求榮」,只要改隻字,我諗都差唔多。我們要自己的文宣。守護香港。唔可以俾人騎劫我們的成果!

接收工
營救義士,請對準律政司!
https://lih.kg/1251445
注意注意,上次圍入境既時候已經係3-4點,政府部門一般係5點多放工,變相部門討論完去留,都已經到左放工時間。

所有大家會有圍左無用既錯覺,實質上只係部門唔需要叫員工留,因為只要響安全情況下,大家都可以走。

如果想部門快啲做決定,好簡單,不斷響現場營造一種好多人仲過緊黎既氣勢,搵人扮打電話,搵人扮同管理處討論,簡單而言,杯弓蛇影!!!
唔推
大家出到嚟嘅最緊要冷靜 周圍都有鏡頭 話比所有人知我地係理性同知自己做緊乜 見到狗同tvb都係講訴求 少人身攻擊同粗口喇 留返人多先剷佢地

最緊要話比連登嗰班民意派聽不合作運動都可以有民意架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞