CCTVB今次真係正式同政府割席?

579 回覆
8550 Like 69 Dislike
CCTVB好波
反了反了
keep到都唔代表咩 其他頻道同節目日日吹奏大灣區
唔信cctvb有良心 唔會依家判斷
以後唔會亂鬧的士司機係的士狗
呢排的士界同巴士界都好高質
RESPECT
不停播
會唔會係CCTVB內亂ing
全世界割蓆 仲唔u-turn咩
咩反了反了
連登仔真係易呃
戇鳩 播返少少正常既片就洗到底
CCTVB係聽中央話

唔係聽林鄭話

咪天真CCTVB會做好事
含撚都有好多㮔,有真心想含,有為左錢,
而家見你冇勢咪出黎踩你,
全香港都為係左錢含,除左工聯會出賣自己買撚真心含
係咪花蟹唔喺位
當 dc9 都咁回應就知道有本錢發動大規模既行動,只係睇有冇人有清𥇦做法 draw 到呢班人 attention 出嚟
仲有
係聽中聯辦話

你唔知中聯辦王志民唔妥林鄭咩
係真定改圖? 有冇片睇下?
推左成日 先多左唔夠10k 人
616 200萬人去晒邊
發覺吹水台既post 更新好快, 推幾下 過一陣就換晒新post

大家幫手 fb ig 度度都share 下

香港是否得救,是否被林鄭秋後算帳,靠白宮聯署及G20請願。
白宮聯署是打響頭炮,簽名數字不要低得難看啊!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/president-trump-please-liberate-hong-kong-communist-chinas-occupation?fbclid=IwAR0073W1w-hIjlTPtOiixjs4tthEHykqRf5VGpl80lKtBs2aDbhrxbJTzDs
=====================================================
兄弟爬山, 各位修行
連登仔以為贏了
的士佬大和解
片?!
同袁木同姓嗰位CCTVB新聞部高層未返工咋
一返黎就會CUT撚哂
晚間同夜間新聞一定冇左 有我切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞