[文宣] 電影《脫歐:無理之戰》教晒我哋點贏民意

378 回覆
855 Like 3 Dislike
即係五毛做緊既野, 但又仲停留係人手打字既老土層面
佢地感性係感性,但道德感召於佢地無用
相反,我認為班撐共撚好多未必有實際利益過/到手添
因為收錢奶共既工作都俾啲有權位有關係既人壟斷晒
無錢收嗰班真心係一班可憐蟲,佢地更多既係缺乏開放接受既能力,同時亦因此令思維受到侷限
佢地只會固定對某啲字眼及概念作出反應,其餘你同佢講咩自由啊民主啊將來啊下一代,佢地一概否定
所以今次長輩圖就係針對佢地關心既題材先咁有用,成功打入去
Push!
見人講人話, 見鬼講鬼話
另外仲有一點,就係脫歐派都係打遊擊
佢哋會拋啲未知真偽嘅命題出嚟先洗人腦
例如土耳其移民咁
留歐派就要用大量時間同精神去同人解釋冇咁嘅事
之後脫歐派又會拋第二個問題出嚟
玩到留歐派冇晒力

好似平時五毛屈我哋外國勢力、收錢遊行咁
我哋其實要快一步做同樣嘅事搶攻
(當然最好真係用事實)
巴打好比心機
訂閱咗你先
我真係冇咁好心機
有巴打睇過嘅想補充都可以幫手講下
我真心覺得有用,而呢兩個星期已見成效
國難當前,攰都要出力㗎喇
另外仲有一點,就係脫歐派都係打遊擊
佢哋會拋啲未知真偽嘅命題出嚟先洗人腦
例如土耳其移民咁
留歐派就要用大量時間同精神去同人解釋冇咁嘅事
之後脫歐派又會拋第二個問題出嚟
玩到留歐派冇晒力

好似平時五毛屈我哋外國勢力、收錢遊行咁
我哋其實要快一步做同樣嘅事搶攻
(當然最好真係用事實)
[團結最大公約數]香港公民誓詞
https://lih.kg/1246332

各做自己擅長既事,香港人要團結!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞